Denisa Crăciun

Firma IT românească Zitec, afaceri de peste 25 milioane EUR în 2022

Zitec in 2022

Firma IT românească Zitec a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 25,2 milioane EUR, în creștere cu 42% față de anul 2021.

Firma a înregistrat creșteri în diviziile de Mobile & Distributed Ledger Development, Continuous Improvement Services, DevOps, eCommerce, Microsoft Azure și Security, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

În plus, Zitec susține că în ultimii trei ani a raportat o rată medie de creștere anuală de 54%.

Pentru 2023, firma are în plan creșterea cu cel puțin 20% a echipei și vrea să atragă specialiști din toată țara.

Zitec caută peste 30 de IT-iști, pozițiile deschise vizând atât roluri tehnice, cum ar fi Software Developers, QA Engineers, Product Owner, Business Analyst, Agile Project Managers, Scrum Masters, cât și non-tehnice: Content Marketing Specialist, SEO Specialist, Business Developer sau Digital Campaign Specialist.

„Evoluția remarcabilă din 2022 s-a datorat extinderii portofoliului de clienți, creșterii volumului proiectelor curente, precum și consolidării competențelor tehnice și, implicit, a echipei. Ne-am axat pe dezvoltarea liniilor de business, precum și pe crearea altora noi, care să ne permită livrarea de soluții complete de transformare digitală, de la marketing digital, până la proiecte de analiză de date, indispensabile în procesul de digitalizare al business-urilor clienților noștri”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Totodată, firma mizează și pe potențiale achiziții de companii de IT și susține că va continua dezvoltarea parteneriatelor cu Google, Microsoft sau Adobe. 

Parallax

Vizualizari
529
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri