Adi Iacob

O firmă din Belgia oferă anagajaților concediu plătit nelimitat

Thumbnail

Din luna martie, compania Jonckers va înlătura limitarea zilelor libere pentru angajații din Belgia, conform presei locale, astfel încât fiecare dintre cei 172 de angajați ai firmei își pot lua zile de concediu cu plată după cum doresc.

Fiecare angajat va fi obligat să-și ia 20 de zile de concediu legal și să își recupereze orele suplimentare, scrie Mediafax. Lucrătorii pot lua apoi numărul de zile libere pe care îl doresc.

"Am adoptat deja acest sistem de zile nelimitate în biroul nostru ceh, în ianuarie (...) Până în iunie vor putea beneficia angajații din cele zece țări în care suntem prezenți", spune Geo Janssens, directorul general al Jonckers.

Obiectivul acestui sistem este de a îmbunătăți bunăstarea la locul de muncă și de a lupta împotriva absențelor pe termen lung, dar și de a atrage angajați. Jonckers are nevoie de dezvoltatori pentru software-ul său de traducere, bazat pe inteligență artificială, unii plătiți cu până la 400.000 de euro pe an.

„Nu ne putem angaja în aceste creșteri de salariilor, dar putem atrage aceste specialiști oferindu-le condiții de muncă mai umane”, spune Janssens.
 

Parallax

Vizualizari
10083
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri