Raluca Abrihan

Finanţări de 50.000 euro pentru firme care dezvoltă proiecte tehnologice pentru domenii precum sănătate, infrastructură sau fiananciar

Thumbnail

EIT Digital Challenge a deschis încrierile pentru o competiţie unde firmele pot opţine finanţări de 50.000 euro cu ajutorul cărora să îşi extindă afacerea, dacă dezvoltă proiecte digitale  inovatoare pentru diferite domenii - sănătate infrastructură, financiar, smart city şi industrii digitale.

Înscrierile se fac până la data de 14 iunie.

Se pot înscrie firmele europene (din UE) care au demonstrat o creştere accelerată în ulimii ani de activitate, sunt pe piaţă de mai puţin de 10 ani, au venituri anuale de peste 300.000 euro şi au obţinut de-a lungul timpului finanţări totale de 2 milioane euro.

EIT Digital Challenge este o competiţie internaţională de prezentări (pitching) care se adresează firmelor deep tech care vor să se extindă, au experienţă pe zona de cercetare şi creează produse tehnologice unice şi inovatoare.
25 de astfel de firme vor fi selectate să îşi prezinte produsele şi serviciile în faţa unui juriu internaţional format din companii şi investitori, în finala ce va avea loc în Octombrie. Prezentările trebuie susţinute în limba engleză.

Două dintre cele mai bune echipe din fiecare categorie vor putea intra în programul de accelerare de 12 luni la EIT Digital Accelerator, unde vor fi ajutate să-şi scaleze business-ul.

Dincolo de participarea la acceleratorul de afaceri, premiul 1 de la fiecare categorie va primi câte un premiu în bani în valoare de 50.000 de euro.

Parallax

Vizualizari
854
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri