Raluca Abrihan

Startup-ul de transfer de bani TransferGo a primit o finanţare de 17,5 milioane dolari

Thumbnail

TransferGo, firmă de transferuri internaționale de bani online, a primit o investiţe de 17,5 milioane de dolari din partea unor investitori din Silicon Valley, după ce în luna mai a mai primit o finanţare de 8,6 milioane de euro.

În paralel, pe Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial.
În octombrie 2018, TransferGo a lansat primul serviciu complet gratuit de transferuri internaționale, care permite transferuri oriunde în lume fără comision la tranzacție sau conversie.

"Fondurile rezultate în urma campaniei vor fi folosite pentru a susține expansiunea la nivel internațional și a crește cota de piață în special în țări precum Turcia, India, Ucraina și Rusia. Investițiile la nivel global și perspectiva extinderii portofoliului de servicii oferite clienților ne ajută să ne consolidăm poziția în piețe extrem de importante pentru noi din punct de vedere strategic și operațional, printre care și România",  a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO și Cofondator.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia. Startup-ul este activ pe piața din România din iunie 2015.

Potrivit Băncii Mondiale, aproximativ 80% dintre oameni fac în continuare transferuri de bani internaționale utilizând bani lichizi. Pe acest fond, piața de transferuri digitale are un potențial de creștere considerabil. Se estimează că aceasta se va majora de cinci ori în următorii șapte ani, iar cea mai rapidă evoluție se va observa în Europa.

Parallax

Vizualizari
715
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri