Adi Iacob

Finanțare de 12 milioane $: Un startup care dezvoltă servicii pentru munca de la distanță deschide birou în Cluj

Thumbnail

Startup-ul Happeo, care oferă servicii de colaborare în cadrul afacerilor (social intranet platform), a obținut investiții de 12 milioane de dolari (serie A). Această nouă rundă de finanțare va permite startup-ului să-și accelereze dezvoltarea produsului și să-și dezvolte echipele din Olanda, Finlanda, România și Statele Unite. De asemenea, reprezentanții companiei au anunțat că vor deschide un birou la Cluj.

Runda de finanțare a fost condusă de INKEF Capital, potrivit unei postări pe blogul companiei. Printre cei care au mai investit în startup-ul finlandez se numără și Vendep Capital, DN Capital, Maki.vc. 

Platforma dezvoltată de startup-ul finlandez permite angajaților din companii să lucreze împreună ― prin intranet. 

Fiind unul dintre puținii furnizori din industria sa, Happeo a reușit să dezvolte o platformă care se remarcă prin numărul mare de utilizatori activi zilnic/lunar. 

Potrivit reprezentanților companiei, în ultimele 12 luni, serviciile oferite de Happeo au fost folosite în medie de 50% din angajații firmelor în care a fost implementat produsul. 

De asemenea, Happeo a înregistrat o creștere a numărului mediu de mesaje zilnice trimise în cadrul platformei, trecând de la 500.000 la peste 2,5 milioane în primul trimestru al acestui an, deoarece companiile se bazează tot mai mult pe munca de la distanță.

"Am avut legături strânse cu România de când unul dintre dezvoltatorii noștri de top a început să lucreze de la distanță pentru Happeo din Cluj. Cu resurse sporite de dezvoltatori, Happeo caută acum să își deschidă primul birou acolo. (...) România este o țară plină de potențial", scriu reprezentanții Happeo pe site-ul companiei.

Parallax

Vizualizari
1599
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri