Claudiu Zamfir

Atac informatic ce folosește numele FAN Courier

Thumbnail

FAN Courier își avertizează vineri clienții să nu se lase păcăliți de un atac de tip phishing care se folosește de numele companiei românești de curierat pentru a le infecta fișierele cu programe-spion tip trojan.

Mesajul Fan Courier postat pe Facebook:

Atenție! A fost lansat un nou atac de tip phishing în care este folosit numele companiei noastre pentru distribuirea unor fișiere infestate cu Trojan.

Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile FAN Courier și să NU deschideți fișierele anexate. De data aceasta, adresa de e-mail folosită seamănă în proporție foarte mare cu una reală.

Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această noua tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienții noștri fiind în siguranță. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate.

Ce vă recomandăm:

  • Nu deschideți fișiere primite prin e-mail decât în cazul în care cunoașteți sursa.
  • Evitați accesarea "ofertelor irezistibile" primite în mediul online.
  • Asigurați-vă că dispozitivele voastre au instalate soluții de securitate.

Firma FAN Courier a fost înființată în anul 1998, la București, de oamenii de 3 antreprenori români: Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. În anul 2018, FAN Courier a avut venituri de 686,4 milioane de lei, profit net de 80 de milioane de lei, și un număr mediu de 2738 angajați, conform datelor de pe Termene.ro.

Parallax

Vizualizari
1601
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri