Raluca Abrihan

FAN Courier cumpără firma românească de transport şi logistică SLS CARGO

Thumbnail

FAN Courier, firmă românească de curierat,cumpără SLS CARGO, operator de transport şi logistică fondat în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica. Tranzacția a fost perfectată de acționarii celor două companii la începutul lunii noiembrie și se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenței.

În baza parteneriatului, compania SLS CARGO va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie similară fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

Prin dezvoltarea portofoliului, clienții FAN Courier vor avea acces la o gamă mai largă de servicii pe segmentul transport-logistică-distribuție. Planurile pe termen scurt și mediu ale celor doi parteneri includ dezvoltarea business-ului și creșterea echipei, anunţa reprezentanţii FAN Courier.

FAN Courier, companie integral privată românească, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. Firma încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimează pentru anul în curs o creștere a afacerilor cu 15% și investiții de peste 15 milioane de euro.

Compania de servicii logistice SLS CARGO a demarat operațiunile în anul 2014 prin deschiderea primului său birou operațional în București. În 2015, activitatea companiei se dezvoltă prin deschiderea a două locații noi în Rădăuți și în Constanța, urmate în anul 2016 de inaugurarea primului depozit SLS Cargo din București.

Odată cu formarea unei noi echipe, 2017 a însemnat și  deschiderea primului terminal feroviar în București exclusiv operat de SLS Cargo.

În 2018, şi-a deschis primele birouri în Bulgaria și în Italia.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

 

 

Parallax

Vizualizari
16150
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri