Adi Iacob

Facebook vrea să plătească utilizatorii pentru a răspunde la întrebări despre social media

Thumbnail

Aplicațiile de social media încearcă să învețe cât mai multe despre utilizatorii săi, așa că Facebook s-a gândit să-i plătească pentru aceste informații. Compania a lansat o nouă aplicație ― Facebook Viewpoints ― prin care plătește utilizatorii care doresc să participe la sondaje și cercetări.

Rețeaua de socializare susține că „cel mai bun mod de a îmbunătăți produsele este de a obține informații direct de la persoanele care le folosesc.” Aceste informații vor fi utilizate pentru întregul portofoliu al companiei, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook, scrie The Next Web.

Facebook Viewpoints este disponibilă în prezent numai pentru persoanele din Statele Unite care au cel puțin 18 ani, însă eligibilitatea specifică poate varia în funcție de nevoile fiecărui program Facebook Viewpoints și de locația utilizatorilor. Conform presei internaționale, aplicația va fi disponibilă și în alte regiuni începând de anul viitor.

Odată înscriși, utilizatorii vor primi invitații pentru a se alătura programelor desfășurate de companie. Primul program disponibil este un sondaj care investighează modul în care platformele de social media afectează bunăstarea utilizatorilor. 

Potrivit reprezentanților Facebook, obiectivul aplicației este „construirea de produse mai bune care să urmărească limitarea impactul negativ al platformelor de social media și să sporească beneficiile” acestora.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul companiei, se pare că există un minim de puncte pe care utilizatorii trebuie să le strângă pentru a fi plătiți; Facebook spune că vor anunța câte puncte trebuie să câștige utilizatorii pentru a primi plata. 

Compania trimite banii prin PayPal „în termen de 7-10 zile” de la atingerea numărului de puncte.

Parallax

Vizualizari
758
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri