Raluca Abrihan

Facebook lansează o nouă reţea de socializare

Thumbnail

Facebook lansează Facebook Campus, o nouă rețea socială dedicată în special studenţilor. Cum va funcţiona reţeaua ce aminteşte de povestea de început a Facebook.

În 2004 Facebook se năştea tot ca reţea de socializare dedicată studenţilor. Între timp reţeaua s-a transformat complet, dar se pare că vrea să revină la indeea iniţială şi lansează o nouă reţea de socializare în acelaşi scop, scrie BusinessInsider.

Facebook Campus este o secțiune specifică a aplicației Facebook creată special pentru studenţi, care îşi pot crea un profil Campus separat de contul lor obișnuit de Facebook. Studenții ar trebui să-și înregistreze adresa de email a colegiului și anul de absolvire, iar alte informații - cum ar fi specializarea și cursurile - sunt opționale.

Odată înregistraţi, studenții înscriși în Facebook Campus vor avea acces la o versiune specială a News Feed-ului, un loc creat special pentru găsirea altor studenți care pot fi selectaţi în funcție de anul de studiu, de profil și de anumite funcționalitate de chat specifice campusului universităţii din care fac parte.

Facebook va testa în primă fază această versiune în câteva facultăţi din Statele Unite.

Facebook Campus nu are grupuri sau evenimente publice, ceea ce înseamnă că un astfel de conținut nu poate fi accesat de membrii Facebook obișnuiți sau în altă parte.

Lansarea Facebook Campus vine după ce gigantul social media a lansat în 2016 lansarea serviciului Workplace, pentru a atrage clienţii din zona business, drept urmare reţeaua de socializare încearcă o reveniere la ideea iniţială a proiectului Facebook.

 

Parallax

Vizualizari
1347
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri