Raluca Abrihan

Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false

Thumbnail

Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false din octombrie până în martie, de două ori mai multe decât în precedentele șase luni, a anunțat compania, potrivit Mediafax.

Într-un raport, Facebook a declarat că a înregistrat o "creștere abruptă" în crearea de conturi false în ultimele șase luni. Majoritatea acestor conturi falsificate au fost blocate "în câteva minute" de la crearea lor.

Ca rezultat, compania estimează că 5% din cei 2,4 miliarde utilizatori activi lunari sunt conturi false, în creștere față de estimările precedente, de 3 - 4%.

Facebook a declarat că a înlăturat peste 7 milioane de postări, fotografii și alte materiale care au încălcat regulile sale.

Facebook angajează mii de oameni să revadă postările, fotografiile, comentariile și videoclipurile.

Dintre cele 3,4 miliarde de conturi eliminate în perioada de șase luni, 1,2 miliarde au fost create în timpul celui de-al patrulea trimestru al anului 2018 și 2,2 miliarde în primul trimestru al acestui an. Mai mult de 99% dintre acestea au fost dezactivate înainte ca cineva să le fi raportat companiei. În perioada aprilie-septembrie anul trecut, Facebook a blocat 1,5 miliarde de conturi.

 

Parallax

Vizualizari
1284
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri