Adi Iacob

Un exchange de criptomonede permite utilizatorilor să plătească pe Amazon și Uber cu bitcoin

Thumbnail

Exchange-ul de criptomonede Coinbase lansează o nouă caracteristică prin care va permite clienților din câteva țări din Europa să-și folosească monedele digitale pentru a plăti curse cu Uber sau pentru a cumpăra produse de pe Amazon.

Pentru mulți, punctul culminant pentru criptomonede va fi atunci când poți merge într-un magazin și poți cumpăra lucruri cu acestea. Există însă destule obstacole în prezent pentru ca acest lucru să se întâmple, precum diferitele cadre legislative din întreaga lume care au o abordare destul de ostilă față de monedele digitale.

Totuși, Coinbase a format un parteneriat cu startup-ul din Londra WeGift pentru a oferi utilizatorilor opțiunea de a converti criptomonede în carduri cadou de la mai mult de 120 de comercianți, cum ar fi Tesco, Uber, Amazon și John Lewis, scrie Bloomberg

"Indiferent dacă transformă bitcoin în credite Uber sau Ethereum într-un card ASOS e-gift, clienții vor avea o mai mare flexibilitate și mai mult control asupra modului în care își folosesc criptomonedele", spun reprezentanții Coinbase.

Programul va fi inițial disponibil numai clienților din Regatul Unit, Spania, Franța, Italia, Olanda și Australia, deși Coinbase intenționează în cele din urmă să se extindă și în alte țări.

 

Parallax

Vizualizari
2172
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri