Adi Iacob

Exchange-ul de criptomonede Cryptopia a fost victima hackerilor

Thumbnail

Exchangeul de criptomonede Cryptopia este în prezent nefuncțional din cauza unui atac al hackerilor. Exchange-ul a făcut anunțul pe Twitter, declarând că "a suferit un atac cibernetic care a dus la pierderi semnificative".

Nu au fost furnizate informații privind valoarea pierderilor și numărul conturilor afectate sau despre eventualele măsuri de rambursare a utilizatorilor, scrie CoinDesk.

Site-ul exchange-ului, inclusiv pagina de suport tehnic și blogul, este în prezent complet offline, cu un anunț în care se menționează: "Cryptopia este în prezent în modul de întreținere neprogramată. Ne vom întoarce în curând".

Thumbnail

 

Între timp, tweet-urile de la Whale Alert, care urmărește tranzacțiile mari de pe piața crypto, au indicat că 19.391 de criptomonede ether (ETH), în valoare de aproape 2.44 milioane de dolari și circa 48 milioane de monede digitle Centrality (CENNZ), în valoare de aproximativ 1.18 milioane dolari, au fost transferate de pe Cryptopia în portofele electronice necunoscute pe data de 13 ianuarie. Nu este clar dacă aceste criptomonede au fost mutate de hackeri sau de exchange.

Cryptopia a mai menționat în postarea sa pe Twitter că au fost anunțate agențiile guvernamentale relevante, inclusiv poliția din Noua Zeelandă și poliția cibernetică - High-Tech Crimes Unit - care "investighează împreună și în mod activ problema ca pe o infracțiune majoră și ne ajută cu sfaturi".
 

Parallax

Vizualizari
3358
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Catalin Florintiu
VARZARU
astia fura sistematic. pe mine m-au lasat fara 6.300 ETN in ziua de Paste si-au dat vina pe hackerii bulgari, niste pungasi

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri