Denisa Crăciun

eMAG lansează în aplicație Toys Shop, „magazin” de jocuri și jucării, cu peste 250.000 de produse

emag

eMAG a lansat în aplicație o nouă categorie de produse: un „magazin” de jocuri și jucării cu peste 250.000 de articole, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Categoria nou lansată, Toys Shop, include peste 5.000 de branduri puse la dispoziție atât de eMAG cât și de comercianții care vând pe Marketplace.

„Noul shop se bazează pe tehnologie și dezvoltări în platformă care le oferă utilizatorilor o experiență prietenoasă de navigare, special creată astfel încât să îi ajute să identifice cât mai precis cadoul potrivit: în funcție de vârstă, de personajul preferat sau de abilitățile de dezvoltare ale copilului”, conform eMAG.

Peste jumătate dintre articolele din categoria nou lansată beneficiază de livrare gratuită pentru cei care au abonamentul Genius.

„Cu câteva zile înaintea debutului sărbătorilor de iarnă, lansăm Toys Shop, cel mai mare magazin de jucării din România și al cincilea shop-in-shop al nostru pentru a veni în sprijinul părinților care își împart timpul între nenumărate liste de cumpărături în această perioadă și pe care vrem să îi ajutăm să aleagă ușor jucăriile pe care copiii le așteaptă anul acesta în ghetuțe de Moș Nicolae sau sub bradul de Crăciun. Toys Shop este gândit cu grijă față de timpul clienților noștri care pot identifica rapid, în numai câteva secunde, din sutele de mii de oferte, orice ar căuta, pentru orice vârstă sau pentru orice etapă de dezvoltare a copiilor, de la seturi de construcție și puzzle la mașinuțe și jucării cu telecomandă sau păpuși. Mai mult de jumătate din ofertă beneficiază de livrare gratuită cu ajutorul serviciului Genius”, a declarat Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG.

Un client eMAG cheltuie aproximativ 165 de lei pentru achiziția de jucării în sezonul de shopping, cu 16% mai mult față de alte perioade ale anului.

Cele mai vândute categorii de jucării pe eMAG sunt jocurile și puzzle-urile, seturile și cuburile de construcție. Jocurile și jucăriile s-au numărat și printre cele mai vândute articole în ediția din acest an a Black Friday la eMAG care a avut loc pe 10 noiembrie, când clienții au comandat 360.000 de articole. 

Parallax

Vizualizari
214
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri