Denisa Crăciun

eMAG lansează în aplicație „Baby Shop”, cu peste 100.000 de produse pentru bebeluși

emag

eMAG lansează în aplicație un nou shop-in-shop, cu peste 100.000 de produse pentru bebeluși, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Baby Shop este cel de-al 10-lea shop-in-shop lansat de eMAG în ultimele 9 luni și va pune la dispoziție produse pentru primii ani de viață ai copilului.

„Părinții tineri au nevoie întotdeauna de soluții care îi pot degreva de corvoada cumpărăturilor, mai ales în primii ani de viață ai copiilor când au nevoie să aloce timpul prețios pentru îngrijirea micuților și a lor deopotrivă. Ne-am bucurat să vedem că județele care conduc la nivel național topul natalității sunt și cele din care provin cele mai multe comenzi pentru produsele pe care le-am inclus în noul Baby Shop. Pentru a simplifica și mai mult experiența de shopping, am grupat produsele în funcție de diferite nevoi, vârstă, dar și evenimente importante din primii ani de viață. Astfel, părinții pot economisi timp prețios, făcând cumpărăturile din confortul propriului cămin și atunci când le este cel mai convenabil”, a declarat Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG.

Produsele din categoriile reunite în Baby Shop se numără printre cele mai căutate și comandate articole de pe eMAG, iar topul vânzărilor este condus de pachetele de scutece, hrana pentru cei mici, cărucioarele și articolele necesare transportului în siguranță. 

Parallax

Vizualizari
116
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri