Smile Media

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului: peste 400 materiale de e-learning și 1600 de minute de informație video

Thumbnail

eMAG a reușit de-a lungul timpului să  creeze pentru selleri mai multe instrumente menite să îi ajute să se familiarizeze cu comerțul online, dar și să își crească afacerea și implicit veniturile. Pe lângă eMAG Genius, eMAG Ads, Fulfilment by eMAG, servicii esențiale pentru un antreprenor care începe să vândă pe marketplace, sellerii pot “merge” la cursuri pe eMAG Academy. Platforma eMAG Academy este o bibliotecă virtuală adresată sellerilor eMAG, în care pot găsi materiale tip imagini, text și video, structurate pe cele mai relevante zone de afacere din platforma eMAG Marketplace.

Ce poate un antreprenor să afle de pe platforma eMAG Academy?

Informațiile de interes pentru orice antreprenor sunt doar la un click distanță, la orice oră din zi și din noapte. eMAG Academy este disponibilă 24/24 de ore, 7 zile din 7, iar răspunsul pentru situația întâmpinată de seller este oferit rapid și concis.

Accesând eMAG Academy sellerul are toate informațiile despre:

  • Opțiunile disponibile în platforma Marketplace: utilizarea opțiunilor platformei, identificarea diverselor instrumente sau funcționalități din platformă, ghid pentru acțiunile din contul de seller.
  • Cum își poate gestiona contul de seller
  • Care sunt indicatorii de performanță
  • Ce dezvoltări au fost implementate în platformă pentru a optimiza procesul de vânzare (de la comenzi și îmbunătățirea ofertelor, până la campanii, retururi și fluxul financiar)
  • Programele adoptate pentru susținerea afacerii online a sellerilor: Fulfilment by eMAG, eMAG Genius, eMAG Ads, IMN, Deschide România sau Linia de finanțare în parteneriat cu IdeaBank
  • Recomandări și propuneri de îmbunatățire și menținere a rezultatelor vânzărilor obținute.
  • Informări privind legislația aplicabilă produselor comercializate pe platformă.

O caracteristică foarte importantă a eMAG Academy este că majoritatea articolelor postate pe platformă beneficiază și de un video demonstrativ, în care sellerul poate urmări pas cu pas calea de implementare a informațiilor aplicată practic, așa cum este descrisă în text.

Toți sellerii beneficiază de platforma eMAG Academy unde au puse la dispoziție peste 400 materiale de e-learning, dintre care 308 sunt disponibile și în limba engleză. Pe platformă, antreprenorii interesați găsesc 362 de tutoriale cu peste 1600 de minute de informație video, iar în fiecare săptămână sunt adăugate noi subiecte. 

Mai mult, eMAG Academy are și o secțiune de comentarii unde sellerii pot pune întrebări și pot oferi sugestii pe tema tutorialului urmărit, iar răspunsul le este oferit în maximum 50 de minute. 

Articol susținut de eMAG

Parallax

Vizualizari
1775
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri