Denisa Crăciun

Elvețienii de la Holcim mai fac o achiziție. Cumpără un producător de betoane din județul Cluj

achizitie holcim

Holcim România, care activează în producția de materiale de construcții, își extinde divizia de betoane cu o nouă achiziție, potrivit unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

Compania a anunțat că a preluat activele, angajații și echipamentele pentru producerea și comercializarea de betoane ale Betonexpres SRL din zona Florești, județul Cluj, care funcționează de peste 15 ani.

Recent, Holcim România SA, subsidiara locală a grupului elvețian Holcim, a achiziționat și operatorul Balastierei Sălcioara, din zona București-Ilfov.

„Orașul Cluj este de mai mulți ani unul dintre cele mai dinamice din țară, cu o creștere continuă atât în zona rezidențială precum și în cea industrială, dar și cu un potențial mare de dezvoltare în viitor. Oferim clienților noștri cea mai diversă gamă de produse verzi din întreaga industrie, suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie de soluții performante și de aceea ne dorim extinderea într-una din cele mai dinamice zone de construcții din România”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane Holcim România.

Activitatea noului punct de lucru preluat va continua ca parte integrantă din activitatea operațională Holcim România, urmând un proces de retehnologizare. 

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA).

În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

Parallax

Vizualizari
609
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri