Claudiu Zamfir

UPDATE Elon Musk anunță că va renunța la funcția de CEO al Twitter

elon-musk-twitter-dreamstime

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a anunțat, vineri, că și-a găsit un înlocuitor în funcția de CEO al Twitter, pe Linda Yaccarino, fosta șefă a business-ului de publicitate din compania media NBCUniversal, miliardarul urmând astfel să treacă pe altă poziție.

Inițial, într-o postare pe Twitter, Musk nu a dezvăluit cine este viitorul director general (CEO) al rețelei sociale, dar a precizat că este o femeie, care va prelua conducerea în 6 săptămâni. „Sunt nerăbdător să anunț că am un nou CEO pentru X/Twitter. Ea va începe în aproximativ 6 săptămâni” - a scris miliardarul. Ulterior, el a dezvăluit, tot pe Twitter, că este vorba de Linda Yaccarino (59 de ani).

Wall Street Journal relatase, vineri, că șefa departamentului de publicitate al companiei media NBCUniversal, Linda Yaccarino, a demisionat, fiind în discuții cu Elon Musk pentru a prelua funcția de CEO al Twitter, conform unor surse familiare situației.

De asemenea, Elon Musk a precizat că el va trece în funcțiile de președinte executiv și director de tehnologie (CTO), în cadrul Twitter, atunci când va veni noul CEO. Proprietarul rețelei sociale va rămâne astfel să se supravegheze produsul, software-ul și operațiunile de sistem din Twitter.

Parallax

Vizualizari
355
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri