Denisa Crăciun

eBay lansează un program pentru IMM-urile românești împreună cu Poșta Română

ebay 2023

Gigantul american eBay lansează un proiect prin care IMM-urile românești își vor putea vinde produsele în peste 190 de țări, prin intermediul platformei de comerț online. 

Proiectul e-export nation este lansat împreună cu Poșta Română, prin intermediul căreia vor fi livrate produsele. 

„România este una dintre țările cu cea mai rapidă creștere din portofoliul nostru de piețe emergente. Prin programul e-export nation ajutăm IMM-urile românești să fie vizibile pentru cei 133 de milioane de cumpărători activi pe care eBay îi are în 190 de piețe din întreaga lume. Le oferim sfaturi practice pentru a putea folosi eficient serviciile și oportunitățile de export, precum și multe alte beneficii de economisire a costurilor. În esență, le arătăm cum pot să-și dezvolte afacerea și să se extindă la nivel global”, a menționat Michael Sokolovsky, Head of Communications & Marketing eBay EMEA emerging markets.

IMM-urile care se înscriu în program vor beneficia de listarea gratuită a produselor pe eBay în primele 3 luni, training personalizat și tarife reduse, promite platforma de comerț online.

„Dorim să ușurăm startul comercianților români pe piața globală prin facilitățile pe care compania le oferă prin acest program, astfel încât ei să se poată concentra mai mult pe viziunea antreprenorială și pe felul în care își pot dezvolta afacerile pe termen lung. Această inițiativă este doar un prim pas în a aduce antreprenoriatul românesc în rândul priorităților Poștei Române. Credem în parteneriatul lansat astăzi și în faptul că prin educarea IMM-urilor către e-commerce contribuim la stimularea producției românești și a exportului”, a declarat Valentin Ștefan, Director General al Companiei Naționale „Poșta Română”.

Mai multe detalii găsiți AICI

Compania americană de comerț online eBay, fondată în 1995 în California, conectează cumpărători și selleri din peste 190 de țări. Platforma de e-commerce are 133 milioane de cumpărători activi la nivel global și 1,8 miliarde de produse listate. 

Parallax

Vizualizari
555
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri