Claudiu Zamfir

CFR Cluj, sponsorizată de eToro, importantă platformă online de tranzacții cripto și de acțiuni

Thumbnail

Platforma online internațională eToro, una dintre cele mai importante în tranzacționarea de acțiuni și criptomonede, a devenit sponsor al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, campioana României.

Fondată în Israel, în urmă cu 14 ani, eToro devine astfel „partenerul principal al Campioanei României, printr-un contract pe mai mulți ani”, conform unui comunicat transmis, luni, publicației StartupCafe.ro, de către platforma de investiții.

„Acest acord ilustrează angajamentul eToro față de piața românească, logo-ul companiei urmând să apară pe toate articolele oficiale ale echipei, inclusiv pe tricou. eToro plănuiește să fie alături de comunitatea din spatele echipei, oferind conținut educațional gratuit fanilor, astfel încât mai multe persoane să învețe cum să investească”, a precizat compania israeliană.

Platforma online este implicată în fotbal de ceva vreme. eToro are parteneriate cu o serie întreagă de cluburi din Premier League, Bundesliga, Ligue 1 și Superliga daneză. De asemenea, în Australia, are parteneriate în rugby.

„România este o piață importantă pentru eToro și prin acest parteneriat sperăm să aducem în atenția și mai multor persoane potențialul de a-și crește veniturile prin investiții. Vom colabora cu clubul pentru a face piețele financiare mai accesibile, pentru a aduce fanii mai aproape de acțiune și pentru a-i educa în ce privește investițiile”, a declarat Nir Smulewicz, vicepreședinte de marketing al eToro, conform comunicatului transmis StartupCafe.ro.

La rândul său, CFR 1907 Cluj, unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din România, a dominat Liga 1 în ultimii ani, câștigând patru titluri la rând.

„Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește. Așa cum mereu am țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin, și partenerii noștri au fost și rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate. eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanță”, a declarat Marius Bilașco, Manager Sportiv CFR 1907 Cluj

eToro este o companie de servicii financiare autorizată și reglementată în Europa de Comisia Valorilor Mobiliare și Bursiere din Cipru, în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară (FCA) și de către Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) în Australia.

Tranzacțiile pe eToro se fac pe bază de CFD (contract for difference). CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. eToro recomandă utilizatorilor să se asigure că înțeleg cum funcționează CFD-urile și că își pot „asuma riscul ridicat de a pierde bani”.

 

Parallax

Vizualizari
12439
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri