Răzvan Tătaru

Dr. Oetker vrea sa vândă brandul de produse soia Inedit

Ambalaje Dr. Oetker

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care The New Originals Company vrea să cumpere activele deținute de Dr. Oetker România, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Activele preluate sunt aferente afacerii cu produse din soia desfășurate sub marca Inedit, de către Dr. Oetker.

Dr. Oetker este o companie al cărei obiect principal de activitate este comerțul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte.

The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiții Raiffeisen, care este prezent pe piața din România prin investiții în companii active pe piețele financiare, în diverse domenii ale producției industriale, energiei, IT și distribuției de produse de larg consum.

Pe piața produselor din soia, holdingul este prezent prin vânzările generate de producătorul din Slovacia, Alfa Bio s.r.o.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Dr. Oetker operează în România de când a preluat firma Regal Corporation din Argeș, în anul 1998. Patru ani mai târziu, în 2002, a deschis o unitate lângă Curtea de Argeș, iar în 2007 a preluat brandul Inedit Food din Cetățeni, Argeș. Compania produce ingrediente pentru prăjituri, pudre pentru deserturi, conservanți, pizza congelată și altele.

Parallax

Vizualizari
196
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri