Raluca Abrihan

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucureştiului investeşte 1 milion de euro pentru a intra în online

Thumbnail

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în produse alimentare și pentru casă, Doraly, anunţă o investiţie de 1 milion de euro într-o pltaformă online de tip marketplace unde chiriașii parcului îşi vor putea lista produsele pe care le vând în magazinele fizice.

Platforma Doraly.ro ar urma să fie lansată până la finele celui de al doilea trimestru al acestui an şi va funcţiona pe modelul unei platforme de tip marketplace – unde magazinele prezente în parcul comercial îşi vor putea lista produsele pentru a le vinde în online.

Comercianții din Doraly vând de 25 de ani o multitudine de produse alimentare și pentru casă către clienți din toată țara. În momentul de față sunt 550 de importatori, producători și distribuitori care comercializează aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei să își poată lista marfa este un pas natural în epoca digitală în care trăim astăzi. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare și vor atinge mai mulți clienți”, a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

În parcul comercial Doraly se vând atât produse pentru casă și familie, iluminat și electrice, articole sanitare, bricolaj, produse pentru grădină, birotică și echipamente de birou, articole de sport și pentru diverse hobby-uri, scule și unelte, mic mobilier, articole pentru HORECA, cât și produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice. Prețurile sunt variabile în funcție de cantitatea cumpărată, iar această caracteristică va fi preluată și pe platforma online. De asemenea, va exista un serviciu integrat de Customer Care pus la dispoziția clienților și comercianților.

Se lucrează la implementarea a două depozite specializate în colectarea și transportul produselor comandate online de la comercianți. Locația ne avantajează din punct de vedere logistic, fiind aproape de centură. Mai mult, avem în plan atât dezvoltarea a două noi pavilioane, P9 și P10, cu acces direct din DN2, cât și modernizarea unui pavilion existent.” a continuat Alexandru Rusu.

Înființat în 1993, parcul comercial Expo Market Doraly se întinde pe o suprafaţă de 260.000 mp, pe ambele părți ale Șos. București-Urziceni, la km 12.5, în localitatea Afumați, Ilfov. Compania a înregistrat anul trecu o cifră de afaceri de circa 10 milioane euro.

Parallax

Vizualizari
1901
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri