Denisa Crăciun

Dinamo se listează pe platforma de finanțare SeedBlink

fotbal

Clubul de fotbal Dinamo se listează pe platforma românească SeedBlink, prin care se pot obține finanțări de la investitori individuali. 

Runda de finanțare va fi deschisă pe 21 iunie pe platforma de investiții, „unde orice investitor privat își poate face cont, alăturându-se grupului de acționari cu tickete de investiție începând de la 1.000 EUR”, potrivit unui anunț de joi.

„Dinamo permite fanilor și investitorilor oportunitatea de a deveni acționari și a sustine consolidarea echipei”, se mai arată în anunț.

Dinamo a traversat o perioadă dificilă, dar la început de 2023, clubul a anunțat că are un nou acționariat, potrivit HotNews. Firma Red&White, deținută de Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Dorin Iacob, a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo în luna februarie. 

Pe 22 iunie urmează ca acționarii actuali ai clubului să susțină un eveniment dedicat, unde cei interesați pot afla mai multe despre planurile de afaceri ale clubului, perspective de viitor, și pot adresa direct echipei întrebări despre utilizarea fondurilor și procesul de investiție. 
 

Parallax

Vizualizari
1308
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri