Raluca Abrihan

5 startup-uri, premiate de Google la Digital Top 50

Thumbnail

Cinci startup-uri din zona de digital, cu produse şi servicii care se adresează atât firmelor, cât şi consumatorilor finali, au fost premiate la cea de a doua ediţie a competiţiei Digital Top 50, de Google, McKinsey & Company şi fondul de investiţii Rocket Internet. Unul dintre startup-uri a obţinut o finanţare de 50.000 de euro.

Câştigătorul categoriei B2B Startup: Dashmote (Olanda) – este o platformă AI (care foloseşte inteligenţa aritficială), care transformă imaginile în date despre piaţă, identifică trendurile şi ajută la creşterea performanţelor brandurilor atât în dezvoltarea de produs cât şi în marketing.

Câştigător “B2B Scaleup”: CornerJob (Spania) – o platformă de joburi care permite utilizatorilor să găsească oferte de muncă geolocalizate, oferind un proces de recrutare rapid și simplu atât pentru solicitanții de locuri de muncă, cât și pentru angajatori.

Câştigător “B2C Startup”: Kaia Health (Germania) – este o firmă de terapie digitală care foloseşte inteligenţa artificială pentru a urmări mişcările pacienţilor cu ajutorul unei aplicaţii şi le oferă acces la terapii pentru dureri de spate.

Câştigător ”B2C Scaleup”: TWINO (Letonia) – un marketplace pentru creditori şi o platformă de investiţii, prima de acest gen, de pe pieţele din Rusia şi Kazakhstan.

Câştigător „Impact în tehnologii de socializare”: Madaster (Netherlands) – o platformă care încurajează reciclarea în doemniul imobiliar.

Toţi cei cinci câştigătri vor primi investiţii care să le ajute să îşi crească şi să îşi promoveze firmele. Madaster, câştigătorul categoriei Tech for Social Impact a primit o finanţare de 50.000 de euro, scrie Google pe blogul companiei.

Parallax

Vizualizari
410
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri