Redacția StartupCafe.ro

Un dezvoltator român de imobiliare a atras 7,6 milioane EUR, finanțare din obligațiuni

Thumbnail

Dezvoltatorul român de imobiliare Impact Developer & Contractor a atras 7,6 milioane EUR printr-o ofertă de vânzare de obligațiuni.

Oferta a fost supra-subscrisă de peste 2,5 ori, pentru un total de 7,6 milioane EUR, din care 6,9 milioane EUR au fost subscrise pentru dobândă de 9%, potrivit unui anunț făcut vineri de TradeVille.

Prin această ofertă de vânzări de obligațiuni, dezvoltatorul imobiliar duce totalul fondurilor atrase din piața de capital la peste 135 de milioane EUR în cei 28 de ani de prezență la bursă.

Această ofertă a atras un interes din partea investitorilor de retail, depășind tintă inițială setată de companie la 3 milioane EUR.

Astfel, în perioada 12-23 februarie 2024, Impact a vândut 30.000 de obligațiuni denominate în euro, necondiționate, neconvertibile și negarantate către investitorii de retail.

Cu un preț nominal de 100 de euro pe titlu și o scadență la 3 ani, obligațiunile Impact vor fi listate la BVB sub simbolul IMP27E. Dobândă finală stabilită de emitent vă fi publicată pe pagina de internet a Bursei de Valori București, printr-un raport. Alocarea se va face numai către investitorii care au subscris la dobândă finala și va fi făcută pro-rata.

Parallax

Vizualizari
4879
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 884
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri