Smile Media

Dezvoltarea Potențialului de Business: Studii de Caz ale IMM-urilor care Valorifică cu Succes Inteligența Artificială și Soluțiile EPYC(e)

EPYC4.jpg

În peisajul afacerilor aflat într-o evoluție accelerată, numeroase întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) își propun să îmbunătățească productivitatea, să eficientizeze digitalizarea și să rămână competitive în domeniul de activitate pe care îl au. Această călătorie către eficiență și inovație implică adesea exploatarea soluțiilor de ultimă generație, cum ar fi Inteligența Artificială (AI), Mașinile Virtuale (VM-uri), Asistenți Virtuali (Copilot, Siri, Google Assistant) și Securitate Cibernetică Next-Gen.

Eficientizarea Fluxurilor de Lucru cu Inteligența Artificială

Un aspect-cheie pentru IMM-uri este implementarea și utilizarea serverelor alimentate de Inteligența Artificială integrată în procesoarele AMD EPYC. Prin utilizarea noii tehnologii, IMM-urile pot optimiza utilizarea resurselor, îmbunătăți procesele de luare a deciziilor și stimula inovația în cadrul organizațiilor lor. Un mod practic și eficient pe care îl pot utiliza companiile este AI Inference. Această tehnologie este procesul prin care un model de inteligență artificială (IA) aplică cunoștințele acumulate în timpul fazei de antrenament pentru a face predicții sau a lua decizii în privința datelor noi, necunoscute. Faza de inferență are loc după ce modelul a fost antrenat pe seturi de date și și-a însușit caracteristicile și modelele relevante din acele date. De exemplu, dacă avem un model de recunoaștere a imaginilor antrenat să recunoască câini și pisici, faza de inferență ar implica utilizarea modelului pentru a identifica dacă o imagine nouă conține un câine sau o pisică. Este important să menționăm că antrenamentul modelului virtual este o fază care necesită resurse computaționale semnificative, în timp ce inferența poate fi realizată cu costuri de procesare mai mici, ceea ce face ca utilizarea modelelor antrenate să fie eficientă și practică în aplicații de zi cu zi.

De asemenea, securitatea rămâne o preocupare supremă pentru afacerile care activează în era digitală. Această este reprezentată de tehnologia AMD Infinity Guard care oferă o fundație solidă pentru asigurarea securității activelor digitale. De la protejarea datelor sensibile la consolidarea infrastructurii de rețea, integrarea procesoarelor AMD EPYC joacă un rol crucial în crearea unui mediu operațional sigur.

Suport pentru Îmbunătățirea Productivității

Mai presus de performanța și securitate, eficiență reprezintă un reper pentru procesoarele EPYC care susțin această componentă. Fie că este vorba de microprocese repetitive, de control al calității sau alte procese repetitive, integrarea Inteligenței Artificiale EPYC(e) și a resurselor de calcul Next-Gen permit IMM-urilor să depășească limitele și să stimuleze productivitatea. Un exemplu din rutina de lucru poate fi atunci când sunt utilizate modelele de viziune artificială pentru a monitoriza calitatea produselor fabricate, de la alimente la plăci de circuit imprimate. Aceste date sunt transmise către Asistentul Virtual pentru a analiza și depista ulterioarele erori tehnice.

IMM-urile pot valorifica strategic Inteligența Artificială și soluțiile oferite de procesoarele AMD EPYC pentru a stimula eficiența, a asigura securitatea și a debloca posibilități pentru noi resurse de lucru. De asemenea, organizațiile pot obține insight-uri prin intermediului asistenței virtuale despre implementarea practică a acestor tehnologii și pot concepe un parcurs spre creștere durabilă în era digitală.

Mai multe detalii despre performanța și utilitatea procesoarelor AMD EPYC, pot fi găsite accesând site-ul oficial.

Articol susținut de AMD EPYC

Parallax

Vizualizari
1409
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri