Raluca Abrihan

Delphi Technologies deschide un centru în București şi caută specialiști IT

Thumbnail

Delphi Technologies, unul dintre liderii pieței de furnizori pentru soluții avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule a deschis primul centru IT, global multidisciplinar, la București şi face angajări. În noul centru vor lucra 150 de persoane, anunţă compania. Ce fel de specialişti caută.

Noul punct de lucru va furniza servicii de tehnologia informației pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile și diviziile de servicii suport ale companiei la nivel global.

Biroul de la București va găzdui până la 150 de persoane care vor acoperi funcții de bază cum ar fi securitate și conformitate IT, arhitectură informatică, operațiuni IT, planificarea resurselor companiei și livrarea soluțiilor globale.

"Noul nostru centru IT global din București reprezintă un angajament continuu față de investițiile deja existente în România. Creăm o echipă globală de IT, care va oferi o platformă pentru a sprijini compania noastră să furnizeze plus valoare. Echipa din București va dezvolta soluții tehnice și servicii inovatoare pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajați din întreaga lume”, a declarat Edward Mandic, Vicepreședinte și Chief Information Officer, Delphi Technologies.

Delphi Technologies face investiții materiale în dezvoltarea noii facilități, care vor fi realizate progresiv, până în 2022. Investiția de la București se adaugă celor peste 300 de milioane de euro investiți deja în capacitatea de producție din Iași, unde se produc pompe de înaltă presiune și injectoare pentru industria auto, susţine compania.

Noua investiție este localizată în campusul Globalworth din Pipera.

În România, Delphi Technologies deține o unitate de producție, în Iași. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) și injectoare pentru industria auto.

Parallax

Vizualizari
2344
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri