Smile Media

[P] De ce să călătorești vara asta într-o autorulota de închiriat?

Thumbnail

Dacă nu ați mai făcut-o niciodată până acum, în vara asta ar trebui să va gândiți serios să trăiți experiență călătoriei într-o autorulota  de închiriat alături de partener sau de familie. Excursiile cu autorulota sunt, fără îndoială, cel mai bun mod de a profită la maximum de locurile pe care le vizitați. Nu trebuie să va faceți griji să va grăbiți dintr-o stație de autobuz sau o gara în altă ori să pierdeți rutele pitorești pe care România le oferă din plin.

Cu toate că o călătorie mai lungă cu mașina este anevoioasă și limitată, o călătorie într-o autorulota este un mic vis pe care îl are orice copil, o experiență inedită și romantică de cuplu, distracție garantată pentru gașcă de prieteni. Aventură este mult mai ușoară atunci când închiriați o autorulota și porniți la drum. Iată mai multe motive pentru care vara această merită să faceți o călătorie originală într-o autorulota.

1. Vacanță în autorulote de închiriat înseamnă libertate și comoditate

Dacă planificați o călătorie, ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți constrâns de stres și timp. În mod ideal, la volanul unei autorulote, poți să te distrezi liber și să mergi oriunde vrei, oricând vrei. Cu o autorulota, totul este posibil! Nu e nevoie să va faceți griji că nu ajungeți la timp la un hotel sau că plecați prea devreme dintr-un oraș, pentru că nu aveți unde să stați după check-out.

Autorulotele vine la pachet cu tot ce ai nevoie - este un loc confortabil în care puteți să dormiți oricând doriți și să faceți opriri în acele locații care va atrag atenția. Cele mai moderne autorulote sunt dotate cu zone speciale pentru gătit, cu dus și toaletă. Prin urmare, puteți merge oriunde, fără să va faceți griji unde veți petrece noaptea.

Veți avea libertatea de a va bucură de natură fantastică. Dacă simțiți că doriți să ieșiți din oraș și să explorați locurile naturale, autorulota va poate duce acolo.

2. Puteți atinge mai multe destinații cu autorulote de închiriat

Cea mai bună parte a călătoriilor cu autorulota este că puteți traversa mai multe destinații. Puteți trasa un circuit preferat și nu trebuie să va faceți griji cu privire la stresul financiar al rezervării mai multor hoteluri sau bilete de călătorie dintr-un loc în altul.

Campingurile tind să fie semnificativ mai ieftine decât hotelurile, iar conducerea autorulotei va poate oferi libertatea de care aveți nevoie. La volanul unei autorulote puteți parcă pe marginea unui drum off-road și să explorați ce se află în zona. Dacă va simțiți obosit, doar va opriți și trageți un pui de somn pentru a va re-energiza. Autorulotele sunt confortabile pentru dormit - mult mai confortabile decât mașinile obișnuite.

3. Autorulota este o căsuța ingenioasă pe roți

Cele mai moderne autorulote sunt dotate literalmente cu tot ce ați putea avea nevoie: pat, dus, toaletă, frigider. Va este dor de o masă copioasă gătită că acasă. Nicio problema. O puteți pregăti în autorulota. Copiii au foarte des nevoie de o pauză la baie? Din nou, nu este nicio problema, pentru că baia este la dispoziție oricând.

Autorulote de închiriat - Cât costă efectiv o astfel de experiență?

Tarifele pentru închirierea unei autorulote diferă în funcție de sezonul preferat. Așa cum va așteptați, sezonul de vara (de la 15 iunie la 15 septembrie) este cel mai scump, tariful fiind de 140 euro pe zi. În sezonul intermediar (16 septembrie - 31 septembrie și 1 martie - 14 iunie), tariful de închiriere este de 110 euro pe zi. În fine, dacă doriți să va aventurați într-o călătorie cu autorulota în timpul sezonului de iarnă, tariful de închiriere este de 90 euro pe zi. Puteți beneficia de reducere 5% sau 10% dacă perioada de închiriere depășește 8 - 14 zile, respectiv 15 zile. Prețurile sunt oferite de www.freedomcamper.ro - autorulote de închiriat în România.

 

Parallax

Vizualizari
214
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri