Smile Media

(P) De ce o companie internațională a ales România drept obiectiv prioritar de dezvoltare pentru anul 2024

Sursă imagine: PRNEWS.IO

Algorithmics este o companie internațională de educație cu filiale în 90 de țări. În 2024, direcția sa prioritară de dezvoltare va fi România. De ce este important acest lucru atât pentru țară, cât și pentru viitorii antreprenori, citiți în acest articol.

Multe studii arată că sistemul de educație din România se află într-o stare critică. Țara are unul dintre cei mai mici indici de educație din Europa, iar Algorithmics, pe baza unui sondaj intern, notează că 90% dintre părinții români sunt nemulțumiți de sistemul școlar, iar 70% dintre ei și-ar dori să vadă elemente de IT printre lecțiile școlare.

Însă, Ministerul Educației va avea nevoie de mult timp pentru a face schimbări în programul educațional, iar problema necesită o soluție chiar acum. Părinții sunt conștienți de acest fapt și caută, din ce în ce mai mult, posibilități de a apela la servicii educaționale suplimentare.

Prin urmare, Algorithmics vede un potențial semnificativ de dezvoltare în România. Directorul adjunct pentru dezvoltarea internațională a francizelor, German Pundrovsky, a subliniat importanța țării și succesele pe care antreprenorii români deja le înregistrează: "În medie, partenerii noștri din România au de 2 ori mai mult succes decât partenerii din alte țări. Le este mult mai ușor și mai ieftin să atragă noi studenți decât în Europa de Vest sau în America Latină".

Planuri pentru 2024: e timpul să acționăm

Până în prezent, cele mai bune rezultate au fost obținute de francizele Algorithmics din România, care au deschis școli în orașe mici. Prin urmare, în 2024, compania intenționează să se extindă și să deschidă cel puțin 30 de școli noi în orașe din România cu o populație de cel puțin 30.000 de locuitori.

Nișa afacerilor educaționale din România se află într-o stare de creștere activă. Populația are o cerere uriașă pentru educație de calitate, dar nu există atât de multe oferte. Prin urmare, este important de a recunoaște astăzi semnalele acestei tendinței de creștere, de a profita de moment și de a deschide propria școală cu sprijinul Algorithmics. Este o șansă nu doar de a câștiga bani, ci și de a aduce beneficii orașului și țării voastre.

Cum funcționează modelul de afaceri

Algorithmics nu își lasă francizarii singuri, ci le oferă sprijin maxim. Fiecare partener Algorithmics primește:

  • Acces la o platformă educațională IT extinsă. Aceasta include o serie de cursuri pentru copii, precum și materiale didactice, o platformă de programare încorporată și o rețea socială.

  • Acces la un LMS pentru a gestiona afacerea, a analiza prezența la lecții, a monitoriza performanța profesorilor și a monitoriza indicatorii de afaceri.

  • Sprijin personalizat din partea unui mentor de afaceri.

  • Ajutor privind promovarea. Peste 1.000 de șabloane și materiale de marketing, plus $1.000 și sprijinul necesar pentru a vă dezvolta strategia de marketing.

În medie, antreprenorii își recuperează investițiile în decurs de 7-11 luni și ajung la un venit de 75.000 de euro pe an. Pentru a deschide propria școală este suficient să lăsați o cerere pe site-ul Algorithmics, să primiți o consultație din partea unui manager, pentru a analiza modelul financiar aferent orașului ales și să susțineți un interviu cu directorul adjunct.

Despre companie

Algorithmics prestează serviciile sale din anul 2016. În toată această perioadă, programele companiei au deschis peste 500 de școli în 90 de țări, inclusiv 15 școli în România. Compania oferă o gamă variată de cursuri de IT pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani: de la alfabetizare digitală, video blogging și design grafic până la dezvoltare de site-uri web, Frontend Developer și Python

Parallax

Vizualizari
3497
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri