Claudiu Zamfir

Crypto: Românii de la Elrond Network și-au schimbat numele în MultiversX, iar aplicația lor, Maiar, se înlocuiește cu xPortal

multiversx-elrond-maiar-xportal

Elrond Network, una dintre cele mai cunoscute platforme românești de pe piața blockchain și crypto, își schimbă denumirea în MultiversX, iar aplicația sa Maiar va fi înlocuită cu xPortal, ce va presupune și un card pentru bani convenționali, dezvoltat împreună cu Mastercard, a anunțat vineri, compania sibiană, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Firma susține că astfel „își extinde viziunea de a construi noua economie a internetului, dincolo de frontierele spațiului fizic și a ce înseamnă internetul azi”.

MultiversX, fostul Elrond Network, a anunțat și trei noi produse - care vor „sta la baza evoluției” sale:

  • xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conține aplicații de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include și un set de funcții și aplicații pentru orice creator, brand sau companie.
  • xPortal (care va înlocui aplicația Maiar) este un adevarat super app, un portal spre Metavers, și locul unde își au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare.
  • xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O rețea de metaversuri interoperabile. Un prim mod de a crea “planete” digitale în această nouă lume.

Beniamin Mincu, CEO și co-fondator Elrond/MultiversX a anunțat noua viziune a companiei la evenimentul X Day de la Paris.

„MultiversX introduce o nouă și ambitioasa viziune, lansand trei produse noi ce deschid o nouă punte intre Metaverse și lumea reala. Evenimentul X Day din Paris este locul unde aceasta viziune a fost prezentată, cu sustinerea miniștrilor digitalizarii din Franța și România, a integii comunitati, si unele dintre de cele mai sclipitoare minți ale industriei.

MultiversX introduce un nou cadrul de colaborare și set de instrumente care creaza premisele pentru un joc cu un impact major și pozitiv: redefinirea întregului spectru de experiențe umane si reinventarea fiecărei verticale de business in aceasta noua lumina”, a afirmat Beniamin Mincu la Paris, citat în comunicatul companiei.

MultiversX declară că își propune „schimbarea către metaverse, una care apare odată la o generatie și va utiliza la maximum tehnologia blockchain dezvoltată la Sibiu, antrenând in proces intreaga sa comunitate globală (care a depăsit deja 1 milion de utilizatori in aplicatia Maiar - care va deveni xPortal)”.

La acestea se adaugă ecosistemul de parteneri și proiecte care folosesc tehnologia Elrond Network/MultiversX.

eGold, cripromoneda celor de la Elrond, se tranzacționa vineri, 4 noiembrie 2022, la prețuri care fluctuau de la 58 la 62 de dolari pe durata zilei, în scădere față de ziua precedentă, când EGLD atinsese un vârf de 63 de dolari și 67 de cenți, conform Coinmarketcap.

Parallax

Vizualizari
2538
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri