Claudiu Zamfir

Wallet de criptomonede pe Android, prin borwserul Opera

Thumbnail

Ultilizatorii de criptomonede pot folosi, de acum, un wallet în browserul Opera pe telefoanele mobile cu sistemul de operare Android, a anunțat, miercuri, compania norvegiană.

Noul Opera for Android with Crypto Wallet poate fi folosit prin accesarea acestui link http://opr.as/CryptoWalletPre , dar este nevoie de un cont Google sau G Suite.

Opera for Android with Crypto Wallet urmărește să facă mai accesibil internetul viitorului atât pentru utilizatori. cât și pentru dezvoltatori. Pentru că wallet-ul de monede virtuale este integrat în browser, utilizatorii nu mai au nevoie să instaleze aplicații descentralizate (Dapp) separate sau extensii de wallet crypto.

La rândul lor, developerii independenți sunt stimulați să creeze aplicații descentralizate, pentru că Opera le poate aduce în mainstream, la dispoziția tuturor utilizatorilor.

Thumbnail

Norvegienii de la Opera se laudă că browserul lor de mobil cu wallet de monede virtuale este mai ușor de folosit decât wallet-urile obișnuite, pentru că nu necesită intrducerea de noi coduri PIN  sau parole, ci se bazează pe sistemul de siguranță de pe Android.

De asemenea, Opera with Crypto Wallet suportă token-uri și alte valori digitale și i le prezintă automat utilizatorului, ceea ce puține alte wallet-uri fac în prezent.

"Sperăm că noul produs va grăbi trecerea criptomonedelor de la speculații și plasamente la folosirea lor pentru plățile și cumpărăturile din viața de zi cu zi a utilizatorilor”, a declarat Charles Hamel, Product Lead al Opera Crypto.

Opera este unul dintre cele mai utilizate browsere pe smartphone.

Parallax

Vizualizari
1366
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri