Denisa Crăciun

Cum își crește fondatorul Untold afacerea online cu ajutorul festivalului clujean

Thumbnail

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, care a lansat și o aplicație cu experiențe pentru timpul liber, vrea acum să transforme această platforma într-una dedicată și festivalului de muzică de la Cluj-Napoca, platformă prin care va permite utilizatorilor să cumpere bilete în rate la evenimentul clujean.

Utilizatorii aplicației Extasy, înființată în 2020 de Bogdan Buta și Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, care cumpără bilete la Untold online, cu cardul, le pot plăti în rate, și după încheierea festivalului, conform unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro. Biletele pot fi achitate în 4 rate lunare, la o distanță de 30 de zile fiecare.

Cei care achiziționează un abonament la ediția din acest an a Untold, care va avea loc între 4 - 7 august, și îl plătesc integral vor primi înapoi 250 de lei în aplicație, pe care îi pot folosi pentru achiziția de noi experiențe.

Totodată, cei care accesează anumite experiențe pe timpul festivalului, sau după, și au brățara Untold cu care pot dovedi participarea la eveniment, vor primi înapoi 50 de lei în aplicație, pe care îi pot folosi pentru accesarea experiențelor viitoare, conform comunicatului.

„Când am pus bazele aplicației Extasy, unul din motive a fost și promovarea experiențelor care să pună în valoare țara în fața turiștilor. Prin proiectul „România All Inclusive” aplicația va oferi posibilitatea atât celor din țară, dar mai ales celor care ne vizitează, să descopere experiențe unice, reprezentative pentru România. Ne-am gândit și la diversitate, de aceea experiențele fac parte din mai multe categorii pentru că, indiferent de pasiuni sau personalitate, să poți încerca una din ele”, spune Bogdan Buta, fondatorul Untold și Extasy App.

Sunt peste 1.000 de experiențe pentru timp liber, pentru toate vârstele, listate în 19 categorii.

Utilizatorii platformei au de ales între drumeții, tururi de orașe, salturi cu parașuta, plimbări cu avionul și cu elicopterul, excursii off-road, pachete SPA, masaj, city break-uri, evenimente tematice, concerte, pilotaj sportiv, plimbări cu bicicleta în cadru organizat, vizite la castele din România, karting, escape room-uri, tabere de supraviețuire, tabere militare, degustări de vinuri și de brânzeturi, festivaluri de teatru, plimbări cu balonul, ședințe de cățărare, airsoft, tir cu arma, paintball, experiențe VR, lasertag etc.

Începând cu 2022, utilizatorii aplicației pot achiziționa carduri cadou pentru diverse experiențe, pe care le pot oferi apropiaților.

 

Parallax

Vizualizari
2149
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri