Claudiu Zamfir

FOTO Spațiu comun de lucru pentru startupuri, într-o vilă de peste 100 de ani. Cât a costat

Thumbnail

Startupurile și liber-profesioniștii din București pot să închirieze posturi de lucru într-un nou spațiu de coworking, prin care își pot împărți costurile, deschis în mansarda unei vile de patrimoniu, veche de 125 de ani, au anunțat, miercuri, inițiatorii afacerii într-un comunicat remis Startupcafe.ro.

Mansarda se află într-o vilă de patrimoniu datată din 1893 și, alături de mezaninul aflat într-o clădire nouă, din care se face conexiunea cu vila, formează spațiul de coworking.

Noul spațiu de coworking, pe două etaje, deschis sub brandul 7card, are o suprafață de 350 de metri pătrați și a implicat o investiție de 100.000 de euro, potrivit sursei citate. Într-un an, inițiatorii vor să transforme spațiul comun de lucru în incubator de afaceri.

Cei care vor să folosească hubul pot cumpăra abonamente lunare de 220 euro, dar și acces de o jumătate de zi, o zi întreagă sau 10 zile/lună, la tarife începând cu 15 euro. Spațiul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru membrii care au abonament lunar.

Inițiatorii afacerii sunt Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, co-fondatori ai unui „playground” pentru firme, 7card, și al unui fond de investiții în startupuri, V7 Capital.

În București sunt în prezent 52 de spații de coworking , în Cluj-Napoca, 13, iar în restul țării încă 32, din câte spun cei de la 7card.

Thumbnail

 

Thumbnail

 

Thumbnail

 

Parallax

Vizualizari
1356
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri