Smile Media

[P] Consolidează-ți bugetul pentru pariuri sportive în 2022

Thumbnail

Pentru oamenii care nu practică în mod curent sport, pariurile sportive pot fi o modalitate de a se implica și a observa diverse activități de care nu ar avea timp să se bucure sau care ar necesita mult prea mult efort în alte circumstanțe.

În timp, s-a dovedit, de fapt, faptul că practicarea sportului ca activitatea recreativă presupune mai puține provocări în comparație cu pariurile sportive. Pariorii se confruntă constant cu avantajele casei, însă, cu toate acestea, jucătorii cu experiență sunt capabili să implementeze o strategie prin care să obțină câștiguri considerabile.

Înainte de a începe să pariezi, este bine să faci și o mică cercetare, cum ar fi să afli ce meciuri sunt azi. De asemenea, e la fel de important și să ai un plan financiar bine pus la punct, pentru a avea la dispoziție toate mijloacele necesare să îți valorifici bugetul stabilit. Dacă vei avea câștigurile mult dorite, poți chiar și să renunți la job.

De ce este necesar un buget stabil

Taxa pe care casele de pariuri scot profituri se numește vig. Este o marjă percepută pentru toate pariurile pierdute. Înainte de a putea obține orice fel de profit, trebuie să depășiți vig-ul.

Ca jucător începător, este destul de dificil să atingi cifrele pe care ți le propui și poate deveni copleșitor uneori. Vor exista și cazuri în care vei pierde bani. Nu te speria! Este complet normal ca acest lucru să se întâmple la început, dar este important să ai un buget stabil pentru a nu continua pierderile. Un astfel de buget îți asigură o stabilitate pentru a rămâne în joc indiferent de dificultatea rundei. Cu ajutorul acestui buget te vei putea bucura la maximum de toate aventurile pe care vei experimenta.

Mai mulți bani egal mai bine

Se spune că mai mult înseamnă mai bine, iar acest lucru se aplică și când vine vorba de stabilirea bugetului pentru pariuri. Este necesar să investești cât mai mult pentru a putea contabiliza pierderile.

Pragul pentru ca bugetul tău să devină profitabil este de 52.4%. Totuși, extrem de mulți pariori rămân ancorați pe o anumită echipă, iar acest lucru devine toxic pentru câștigurile pe care ți le dorești, fiindcă profitul va ajunge să scadă sub 50%.

Pentru a stabili o strategie de joc, e bine să începi totul cu pași mici. Poți plasa un pariu cu aproximativ 1-3% din întregul buget. Presupunând că bugetul pe care îl ai la dispoziție este în valoarea de 3500$, atunci valoarea unui pariu ar trebui să fie de 100$. Cei mai mulți dintre jucătorii cu experiență vor paria o dată sau de două ori pe săptămână, însă mulți amatori vor face asta mai des decât ar trebui și vor întrece anumite limite.

Thumbnail

Bugetul tău îți va susține pariurile

Gestionarea banilor pe care îi investești este esențială pentru a nu te expune la riscuri semnificative. Riscul pe care nu îl vei putea elimina niciodată este că vei putea oricând să pierzi, dar, ca de fiecare dată, după o pierdere va veni negreșit și un câștig, așa că nu trebuie să îți faci griji în această privință.

Sunt două motive principale pentru care nu trebuie să ignori importanța bugetului. În primul rând, deși este un aspect destul de evident, acesta îți va permite să rămâi în joc. Un lucru știut de toată lumea este acela că oamenii văd, în general, jocurile de noroc și, în special, pariurile sportive, drept o sursă de divertisment și de petrecere a timpului liber. Desigur, puțină acțiune nu strică niciodată, însă, dacă dorești ca banii tăi să nu dispară în mod subit, atunci nu îți asuma prea multe riscuri. În al doilea rând, bugetul te poate ajuta să îți maximizezi profiturile, atunci când îți descoperi strategia câștigătoare.

Trebuie să vezi gestionarea bugetului drept un lucru pozitiv pentru că acesta te va ajuta să rămâi în joc pe termen lung și îți va crește profitul.

Construirea bugetului

Încearcă să îți imaginezi că acest buget este asemănător cu administrarea unui cont de economii. În fiecare lună, atunci când ne primim salariul, împărțim banii pentru achitarea utilităților și a celorlalte cheltuieli cotidiene, dar putem avea și un surplus pe care îl putem investi.

Odată cu mărirea bugetului, vei putea să pariezi și sume mai mari. Totuși, poți alege să menții valoarea inițială a unui pariu, până când te vei simți suficient de sigur pe tine pentru a mări suma.

Nu paria din plictiseală

E important menții o atitudine precaută și să nu pariezi mai mult decât îți permiți. Te poți limita să pariezi doar de câteva ori pe săptămână. După ce un pariu este finalizat, nu te grăbi să treci la următorul doar pentru că te plictisești. Încearcă să îți oferi timp pentru a reflecta asupra a ceea ce a funcționat sau ce ai mai putea să îmbunătățești la strategia pe care ți-o construiești.

Concluzii

Sfaturile pe care ți le-am oferit sunt utile pentru a construi un buget stabil, care te va ajuta să rămâi cât mai mult în joc. E bine să fii pragmatic când vine vorba de pariuri sportive. Nu uita să joci responsabil!

Parallax

Vizualizari
161
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri