Raluca Abrihan

Finaliştii competiţiei organizate de unicornul românesc UiPath. Premeiu de 50.000 euro

Thumbnail

Unicornul românesc UiPath a anunţat cei șase finaliști ai competiției Automation Awards CEE 2019. Dedicată start-up-urilor și scale-up-urilor din regiunea Europei Centrale și de Est și Turcia, competiția își propune să sprijine cele mai bune echipe din regiune motivate să dezvolte programe de software de automatizare B2B şi oferă un premiu de 50.000 euro.

Aflată la prima ediție, competiția a atras peste 100 de aplicații la cele două categorii de la candidați provenind din 12 țări. Juriul a evaluat propunerile în conformitate cu criterii precum pasiunea și viziunea fondatorilor, calitatea tehnologiei dezvoltate și potențialul acesteia de a răspunde unei nevoi a pieței, precum și dimensiunea piețelor cărora de adresează produsul. Începând cu jumătatea lunii iunie și până pe 2 septembrie, competiția a primit aplicații pentru următoarele categorii: Start-up Automation Award, care premiază echipele existente care au dezvoltat deja un produs minim viabil (MVP) de automatizare și nu au primit investiții de mai mult de 1 milion de dolari; și Scale-up Automation Award, dedicat companiilor care oferă o tehnologie funcțională, au o echipă solidă de cel puțin patru membri, un portofoliu de trei clienți plătitori și au primit o finanțare maximă de 3 milioane de dolari.

Finaliștii celor doua categorii ale competiției UiPath 2019 Automation Awards CEE sunt:

Start-up Automation Award 

  • Buletproof AI (Republica Cehă) – Soluții de securitate pentru machine learning (ML);

  • Edward.ai (Polonia) – Asistent pentru reprezentanții de vânzări pe bază de inteligență artificială (AI);

  • Nifty learning (România) - Informații operaționale pentru activități de training;

Scale-up Automation Award

  • Aggero (România) - Analize de audiență și informații pentru gaming cu ajutorul AI;
  • Applica AI (Polonia) - Software pentru companii bazat pe AI care automatizează controlul și înțelegerea textului nestructurat;

  • Smartdreamers (România) - Software de automatizare a proceselor de marketing de recrutare pentru companii;

Cei șase finaliști își vor susține ideile pe scena conferinței How To Web din București pe 30 octombrie și vor concura pentru cele două pachete de premii oferite. Câștigătorul din categoria startup va primi un premiu în bani de 50.000 de euro, ore de mentorat cu directori cu experiență din cadrul UiPath, suport tehnic și de marketing. Câștigatorul categoriei scale-up va beneficia de întâlniri cu 4 clienți internaționali ai UiPath, suport tehnic și de marketing și posibilitatea ca soluția lor de automatizare să fie prezentată în UiPath Immersion Labs din întreaga lume.

Parallax

Vizualizari
813
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri