Denisa Crăciun

Două companii din grupul Autonom, fondat de frații Marius și Dan Ștefan, investesc într-o firmă IT românească

firma it

Două companii, parte din grupul Autonom fondat de frații Marius și Dan Ștefan, investesc într-o firmă IT românească. 

eJump Media anunță joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a atras o investiție pentru 30% din capitalul social al firmei, de la VMS (Vehicle Management System) și ATM Ventures, parte din Grupul Autonom. Capitalul atras va fi folosit pentru dezvoltarea serviciilor oferite de firma IT, optimizarea proceselor interne și dezvoltarea echipei. 

eJump Media, cu peste 30 de angajați în prezent, are aproape 20 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT pe plan intern și internațional și soluții de design și development web, dezvoltă aplicații mobile și platforme cu funcționalități back-end. Firma fondată în 2004 de antreprenorii Bogdan Chiș și Radu Pintilie, spune că această colaborare „cu companiile din Grupul Autonom, un actor cheie pe piața de servicii de mobilitate și finanțare, a cuprins de-a lungul timpului dezvoltarea unor proiecte diverse, de la dezvoltarea de aplicații și site-uri web, până la soft-uri personalizate”.

„Lucrăm cu Grupul Autonom de aproape 10 ani. La un moment dat, după o ședință de lucru, un coleg din Autonom chiar a spus că nu își mai dă seama că suntem companii diferite: deja funcționăm ca departamente ale aceleași firme. Ne bucurăm că odată cu acest pas, avem ocazia de a duce colaborarea la nivelul următor”, susține Bogdan Chis, Co-Founder & Operations Manager eJump.

„Cred că noul parteneriat va fi un câștig major pentru ambele firme. Este atât un vot de încredere cât și o infuzie de resurse care ne va permite să ne extindem și să diversificăm serviciile oferite. Autonom va fi un prim beneficiar al planurilor pe care le avem și cred că asta se va vedea în modul în care ne vom ocupa de prezența digitală a companiei”, completează Radu Pintilie, Co-Founder and Technology Manager eJump.  

„Ne bucurăm că avem ocazia să întărim parteneriatul strategic și să sprijinim dezvoltarea eJump Media, făcând totodată pași importanți în digitalizarea companiilor din grupul Autonom. Continuăm astfel să construim un ecosistem de parteneri și clienți strategici, pentru a dezvolta soluții de mobilitate și de business, adaptate viitorului. Atunci când alegem să investim în alte companii, ne uităm după câteva criterii esențiale de business dar si legate de valori și principii ale oamenilor implicați – criterii bifate cu brio in cazul echipei eJump”, a spus Dan Ștefan, co-fondator ATM Ventures. 

VMS (Vehicle Management System) a fost înființată în anul 2006 și a devenit parte a grupului Autonom din 2015. Firma care oferă servicii integrate de mobilitate a înregistrat venituri de 33 milioane lei în 2022 din servicii de transport privat de persoane, fleet management și corporate car sharing.

Autonom Ventures reprezintă divizia de investiții a familiei Ștefan. Fondată în 2021, aceasta a fost creată cu scopul de a sprijini și de a accelera dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale românești, mici și mijlocii. Până în prezent, Marius și Dan Ștefan au investit direct și indirect în peste 50 de startup-uri de mobilitate, tehnologie, retail  și altele. 

Parallax

Vizualizari
748
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri