Adi Iacob

Compania care deține Tumblr vrea să vândă site-ul de blogging

Thumbnail

La doi ani după ce a preluat controlul asupra Tumblr, ca parte a achiziției Yahoo, compania americană de telecomunicații Verizon Communications vrea să vândă site-ul de blogging, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de The Wall Street Journal.

Verizon Media Group, care anterior purta numele de Oath, este un grup de media digitală care reuneşte peste 50 de branduri, între care se află HuffPost, TechCrunch şi Tumblr, scrie Reuters.

Verizon a discutat în ultimele săptămâni cu alte companii pentru a vedea care este interesul față de vânzarea site-ului de blogging. 

Tumblr a fost cumpărat în 2013 de către Yahoo — care a fost preluat în 2017 de Verizon.

La fel ca Yahoo, oficialii Verizon nu și-a dat seama cum să se ocupe de creșterea Tumblr. Anul trecut, compania de telecomunicații a schimbat politica Tumblr și a blocat conținutul pentru adulți, interzicând orice imagine sau videoclip care prezintă "organele genitale umane sau sfârcuri de femei" ("human genitals or female-presenting nipples"), scrie Engadget

În pofida intenţiilor bune, măsura a fost extrem de nepopulară și a dus la o scădere semnificativă a traficului pe platforma de blogging.

Parallax

Vizualizari
326
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri