Denisa Crăciun

Compania de servicii medicale private MedLife, o nouă tranzacție la Oradea

Thumbnail

Compania românească de servicii medicale private MedLife achiziționează pachetul integral de acțiuni al societăților din grupul Medicris Oradea, un centru de medicina muncii și servicii conexe.

Medicris, care are un portofoliu de peste 22.000 de abonați, este prezentă de peste 20 de ani pe piața de servicii medicale private din Oradea și oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialități medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie și altele.

„Această nouă tranzacție înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienții și abonații noștri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialități conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonați, vom putea deservi și mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite și prin intermediul hyperclinicii și a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie și estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an”, spune Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Grupul MedLife va continua să investească în creșterea rețelei din România prin derularea unor noi tranzacții în perioada următoare.

Parallax

Vizualizari
203
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri