Denisa Crăciun

Compania românească Tremend, cumpărată de gigantul francez Publicis Groupe

Thumbnail

Gigantul francez Publicis Groupe a anunțat că achiziționează Tremend, una dintre cele mai mari companii românești de consultanță și dezvoltare software din Europa Centrală și de Est.

Tremend, cu sediul în București, va deveni cel mai nou centru global pentru Publicis Sapient. Compania, cu peste 16 ani de experiență, ajunge la 60 de milioane de utilizatori care îi folosesc tehnologia.

Tremend a fost înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu și are în portofoliul de clienți companii cunoscute din domenii ca telecomunicații sau sectorul financiar. Compania românească are 650 de angajați, specializați în inginerie software.

„Suntem impresionați de viziunea echipei Tremend, de nivelul abilităților de capacitățile sale în jurul metodologiei Agile și de expertiza sa profundă. Alăturare Tremend la Publicis Sapient este o extindere puternică a modelului nostru global de livrare distribuită și ne așteptăm să creștem rapid numărul de angajați la 2.500 de oameni până în 2025, precum și amprenta noastră geografică în regiune”, a spus Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient.

El a mai spus că „suntem, de asemenea, încântați de potrivirea culturală puternică dintre cele două organizații și așteptăm cu nerăbdare să generam împreună și mai mult impact asupra clienților”.

De cealaltă parte, Ioan Cocan și Marius Hanganu, fondatorii Tremend, spun că scopul lor a fost să proiecteze întotdeauna cele mai bune produse pentru partenerii lor, precum și să contribuie la accelerarea creșterii acestora, dar și să aducă „valoare brandurilor într-o lume în continuă și rapidă schimbare”.

Tranzacția rămâne supusă aprobărilor obișnuite din partea autorității de concurență relevante.

Publicis Groupe este o companie multinațională de publicitate, cu sediul în Franța, ale cărei subsidiare sunt prezente într-un număr de 104 țări. 

Parallax

Vizualizari
2053
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri