Denisa Crăciun

Compania IT românească Zitec caută studenți și tineri absolvenți

Thumbnail

Zitec, firmă IT românească, lansează un program de internship pentru studenții și absolvenții care vor să înceapă o carieră în domeniul IT, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Programul se desfășoară pe o perioadă de trei luni, în regim part-time (șase ore pe zi) și este remunerat.

Cei interesați pot afla mai multe informații și pot aplica pentru programul de internship AICI

Sunt peste 20 de poziții de internship deschise, care vizează, potrivit reprezentanților Zitec, specializări ca:

  • Magento Developer;
  • PHP Developer;
  • Frontend Developer;
  • iOS Developer sau Android Developer.

Participanții pot lucra în cadrul unor proiecte pentru clienți din industrii variate.

„Internshipurile organizate de echipa Zitec au ca obiectiv atât îmbunătățirea cunoștințelor tehnologice ale participanților, dar și dezvoltarea abilităților legate de lucrul într-o organizație și într-o echipă”, conform Zitec.

Participanții în programele de stagiu pot alege modul de lucru care se potrivește orarului lor: complet la distanță, hibrid sau într-unul dintre birourile Zitec din București sau Brașov.

Stagiile implică programe de învățare continuă, traininguri și mentorat.

„În timpul stagiului, internii se vor afla sub îndrumarea și sprijinul unor mentori care vor împărtăși din cunoștințele și expertiza lor, astfel încât tinerii să aibă acces la cele mai recente tehnologii, să se dezvolte profesional și să acumuleze experiență practică”, se mai arată în comunicat.

La sfârșitul programului de internship, studenții și absolvenții care vor o carieră în domeniul IT, au oportunitatea să se alăture echipei Zitec pe perioadă nedeterminată, pe o poziție cu normă întreagă sau part-time.

De cealaltă parte, compania își propune o rată de angajare de peste 80% dintre participanții la stagiul de internship.

„Prin programele de internship pe care le desfășurăm primăvara aceasta ne dorim să le oferim tinerilor acces la o experiență profesională bazată pe o cultură organizațională performantă, prin care să-și dezvolte cunoștințele tehnice, dar și abilitățile utile în cadrul unui loc de muncă. După finalizarea cu succes a stagiului, aceștia vor avea șansa să se alăture echipei noastre. În prezent, echipa Zitec este compusă din peste trei sute de profesioniști implicați în proiecte pentru clienți din România și din străinătate, și dorim să creștem puternic și în continuare”, spune Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer, Zitec.

În 2021, Zitec s-a concentrat pe creșterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online și a anunțat trecerea definitivă la modul de lucru hibrid flexibil, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea privind desfășurarea activității, de la birou sau de la distanță.

Totodată, în 2021, Zitec și-a mărit echipa cu 115 noi colegi, o rată de recrutare dublă față de anul precedent. Pentru 2022, compania își propune să atragă mai mult de 120 de specialiști în echipă din toată țara, în acest moment având colegi atât din București și Brașov, orașe unde există și birouri fizice, cât și din Cluj, Timișoara sau Iași.

Parallax

Vizualizari
341
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri