Denisa Crăciun

O companie IT românească se extinde regional și vrea să angajeze 100 de IT-iști

Thumbnail

O companie românească de tehnologie și consultanță intenționează să angajeze până la finalul lui 2023 peste 100 de IT-iști și anunță că se extinde regional prin deschiderea unei noi filiale în Macedonia de Nord.

Softelligence vrea să angajeze în noua filială înființată oficial în luna octombrie 2021 în Macedonia de Nord peste 100 de profesioniști IT până la finalul anului 2023, iar investiția pentru realizarea proiectului va fi de un milion de euro, conform unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro

Compania a început deja o campanie de recrutare în Macedonia de Nord, iar viitorii angajați vor fi dezvoltatori de software de nivel mediu și senior și leaderi de echipă cu experiență.

Softelligence a fost înființată în 2006 în București de către Adrian Blidăruș, care este acum CEO și acționar majoritar, și are în total patru filiale, dintre care două în România (la București și Craiova), una în Marea Britanie și, cea mai nouă, în Macedonia de Nord.

Cifra de afaceri totală a Softelligence în 2020 s-a ridicat la 11,4 milioane de euro, pentru toate firmele din grup. Cifra însumează veniturile filialelor din București, Craiova și Londra. 

„Intenția noastră este de a crea și extinde un hub est-european de excelență în consultanță și transformare digitală pentru companiile din domeniul serviciilor financiare, care să servească clienți de renume din întreaga lume. În ultimii trei ani, Softelligence s-a implicat în proiecte internaționale din ce în ce mai complexe, vitale pentru realizarea viziunii clienților noștri, iar extinderea companiei, atât în țară, cât și în afara ei, este urmarea naturală a acestei stări de fapt”, spune Adrian Blidăruș, CEO (director general) Softelligence.

Compania are o experiență de 16 ani în domeniul IT, asigurări și banking, iar echipa din Macedonia ar urma să se ocupe de proiecte pentru mari jucători din domeniul financiar, precum companii membre ale Erste Group și Vienna Insurance Group sau TBI Bank, dar și giganții asigurărilor Beazley și Howden Group.

Până în prezent, echipa Softelligence din România este formată din 250 de profesioniști.

Parallax

Vizualizari
402
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri