Denisa Crăciun

O companie IT din Cluj și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni

Thumbnail

Red Dot, o companie din Cluj-Napoca ce oferă produse, servicii și soluții IT și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni către un alt integrator de soluții și sisteme IT&C, care vizează prin noua tranzacție dezvoltarea operațiunilor din Transilvania.

Datanet Systems București a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al companiei clujene și vrea să acorde, totodată, servicii mai prompte clienților din Transilvania, pe toate liniile de business.

Firma nou înființată va fi deținută în proporție de 51% de Datanet Systems și 49% de actualul proprietar, Red Dot.

De asemenea, compania achiziționată va fi administrată ca o entitate independentă, managementul actual și structura de personal se vor menține, iar toate contractele aflate în desfășurare vor continua în mod normal.

Red Dot a fost fondată în 2005 și  furnizează produse, servicii și soluții IT&C integrate, adaptate cerințelor specifice de business, incluzând proiectare, instalare şi întreţinere pentru infrastructura de voce, video şi date: sisteme de cablare structurata, reţele de comunicații, sisteme audio/video, sisteme de securitate, soluţii Smart Home şi pentru clădiri inteligente.

Datanet Systems oferă soluții în arii precum infrastructura critică de comunicații și de centre de date, sisteme de securitate informatică, arhitecturi Software Defined pentru datacenter, rețele de acces şi WAN, sisteme securizate pentru munca de la distanță, automatizarea infrastructurilor de rețele IT și datacenter, sisteme integrate call center.

Datanet este partenerul gigantului IT american Cisco.

Parallax

Vizualizari
2054
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri