Claudiu Zamfir

Platforma cripto Coinbase vrea să se listeze pe bursă, în timpul ascensiunii Bitcoin

Thumbnail

Platforma de schimb de criptomonede Coinbase intenționează să se liseze pe bursă, în SUA, în timp ce Bitcoin atinge cele mai mari niveluri din istorie.

Compania Coinbase Global a depus la autoritatea americană de supraveghere a pieței de capital (SEC) o declarație necesară pentru eventuala listare pe bursă. SEC va derula o procedură de evaluare în perioada următoare.

Fondată în anul 2012, la San Francisco, de Brian Armstrong și Fred Ehrsam, Coinbase a obținut până în prezent investiții de aproape 550 de milioane de dolari. Ultima dată compania a fost evaluată la 8 miliarde de dolari, în urma unei runde de investiții din anul 2018, în valoare totală de 300 de milioane de dolari, condusă de Tiger Global Management.

Cel mai mare exchange american, Coinbase schimbă criptomonede ca Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin în bani fiat.

Joi, Bitcoin crescuse până aproape de 24.000 de dolari, cel mai mare nivel din istroie, dar imediat după anunțul Coinbase a pierdut câteva sute de dolari.

Parallax

Vizualizari
1332
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri