Adi Iacob

O mare bursă de bitcoin a preluat echipa unui start-up românesc

Thumbnail

Una dintre cele mai mari burse de bitcoin și alte monede virtuale din lume, Coinbase, a preluat echipa start-upului românesc Memo.ai, care a construit un bot pentru platforma de instrumente de colaborare Slack, scrie TechCrunch.

Coinbase a anunțat că va prelua echipa de ingineri de la Memo.ai, start-up lansat acum doi ani, care a construit un Slackbot pentru a ajuta echipele tehnice să administreze notițe și instrucțiuni. 

 

 

Slack este similar aplicațiilor destinate discuțiilor în grupuri, însă are funcții utile pentru afaceri, inclusiv pentru arhivarea automată a interacțiunilor, de-a lungul timpului, între angajați. Slack se integrează cu diferite servicii şi alte aplicaţii precum Dropbox, Google Drive, Google Hangouts sau Twitter şi se sincronizează pe toate dispozitivele folosite de utilizatori. 

Fiind gazduit în cloud, Slack are utilitate în departamentele de tehnologie din cadrul afacerilor.

Memo.ai a anunțat ieri că va închide serviciul său pe 16 martie. Într-o postare pe blogul start-upului de pe platforma Medium, co-fondatorul Mircea Pașoi a recunoscut că start-upul nu a reușit să construiască un model de afacere durabil.

"Am decis să ne alăturăm Coinbase pentru că suntem foarte entuziasmați de misiunea companiei de a construi un sistem financiar deschis", a scris Pașoi.

Printre investitorii în Memo.ai sunt: SV Angel, Bloomberg Beta, Version One Ventures și directorul de produse al Instagram — Kevin Weil.

Pentru Coinbase, această preluare vine într-un moment în care echipa caută să reducă eforturile de inginerie pentru a face față boom-ului brusc al investițiilor în criptomonede.

 

Surse: TechCrunch, Blog Memo

Parallax

Vizualizari
3265
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri