Adi Iacob

Cloud mai ieftin de la Google sub un nou brand

Thumbnail

Google va oferi opțiuni mai ieftine pentru stocarea în cloud sub un nou brand — Google One, iar Google Drive rămâne în continuare activ pentru versiunea gratuită.

Printre noile opțiuni se numără varianta cu spațiu de stocare de 200 GB pentru 3 dolari pe lună și alternativa de 2 TB pentru 10 dolari pe lună (în loc de 20 de dolari cum era până acum), potrivit unei postari pe blogul Google. De asemenea, opțiunea cu 1 TB  pentru 10 dolari pe lună dispare din pachetele oferite de Google.

Brandul Google Drive rămâne în continuare activ pentru versiunea gratuită, iar oferta de 15 GB entru stocare pentru toate serviciile ataşate unui cont Google rămâne neschimbată.

Abonaţii oricărui plan de stocare online plătit vor avea acces la suport live, această facilitate fiind diponibilă până acum doar pentru suita de business.

Dacă ai deja un plan de stocare plătit pentru Drive, contul va fi actualizat automat la noua versiune Google One în următoarele luni, începând din Statele Unite, urmând ca serviciul să fie extins la nivel global. 

Google Data Center 360° Tour:

Parallax

Vizualizari
2155
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri