Smile Media

[P] Ce să faci dacă un cazinou online îți blochează contul

Thumbnail

Faptul de a te juca la cazinoul tău online favorit este o plăcere până în momentul când întâmpini o problemă. Mulți jucători la cazinouri online au întâmpinat tot felul de probleme de-a lungul timpului. Probleme pot apărea deseori, însă cât de frustrant poate să fie ca într-o zi să încerci să te conectezi la contul tău și să observi o notificare cum că acesta a fost blocat. Însă nu îți face probleme, există câteva modalități prin care îl vei putea recupera în scurt timp.

Nu te panica!

Să ne gândim la un exemplu. Te joci la sloturile tale favorite la un cazino online și decizi ca într-o zi să iei o pauză. Următoarea dată când încerci să te conectezi observi că îți este blocat contul. Pe lângă că ai contul blocat, ți-au fost blocate și câștigurile de pe el. Ce vei face într-o astfel de situație? În primul rând, nu te panica! Nu deschide chat-ul live și nu îți vărsa nervii imediat pe cei de la cazino pentru că s-ar putea să inrăutățești lucrurile sau chiar să întârzii rezolvarea situației.

De multe ori s-a întâmplat ca cei de la cazino să aibă probleme cu sistemul lor și pot exista foarte multe motive pentru care acest lucru să se întâmple. Asta nu înseamnă că îți va rămâne contul blocat pentru totdeauna. De fapt, pot să fie chiar lucruri foarte simple pentru care ți-a fost blocat contul, cum ar fi probleme la verificarea acestuia, astfel că ar trebui să rămâi calm și să urmezi câteva sfaturi pe care ți le voi da în continuare.

Trebuie mai întâi să înțelegi motivul sau motivele pentru care ți-a fost blocat contul și pot exista destul de multe motive pentru care acest lucru s-a întâmplat. Să vedem care pot fi câteva motive pentru care contul tău se poate să fie blocat.

1.Multiple încercări de logare

De cele mai multe ori, acesta este motivul pentru închiderea unui cont. Dacă ai greșit de mai multe ori combinația de username și parolă s-ar putea să îți fie blocat contul pentru a nu fi accesat de o persoană neautorizată.

2.Probleme la verificare

În cazul în care ai făcut o cerere de retragere și nu ai trimis documentele de verificare pentru cont, s-ar putea să ai surpriza că ți s-a închis contul. Faptul de a nu trimite documentele de verificare duce la blocarea temporară a contului.

3.Nerespectarea termenilor și condițiilor

Înainte de a te înregistra la un cazino sau de a te folosi de un bonus citește cu mare atenție termenii și condițiile impuse de cazino, întrucât nerespectarea lor poate duce la închiderea temporară sau permanentă a contului.

4.Conturi duble

Ai dreptul de a avea un singur cont deschis la un cazino, astfel că dacă ai două conturi s-ar putea să riști să îți fie închise pentru totdeauna, întrucât cazinoul poate detecta acest lucru în special când faci o retragere. Asta se poate întâmpla și dacă ai aceeași adresă IP cu un alt jucător.

Thumbnail

 

5.Activități suspecte/informații frauduloase

Dacă informațiile pe care le-ai oferit nu sunt cele corecte contul tău va fi blocat permanent. De asemenea, dacă sunt detectate activități suspecte în contul tău este foarte probabil ca acesta să fie blocat.

 

Acestea sunt câteva dintre principalele motive pentru care un cont poate să fie blocat. În funcție de cazinoul la care joci, s-ar putea să existe mult mai multe motive pentru care să îți fie blocat contul. Fiecare cazino are reguli diferite, de aceea ar trebui să le citești cu atenție înainte de a-ți deschide un cont.

Ce trebuie să faci?

Primul pas pe care ar trebui să îl faci este să contactezi echipa de suport a cazinoului. În cazul în care există chiar un live chat poți apela în mod respectuos la personalul de pe acesta. În caz contrar, va trebui să apelezi prin intermediul e-mail-ului sau telefonic. Cei din echipa de suport îți vor putea spune exact care este motivul pentru care ți-a fost închis contul și să te ajute să îl redobândești.

Dacă este un motiv simplu, cum ar fi faptul că ai introdus datele greșite de mai multe ori, cel mai probabil aceștia îți vor trimite un e-mail prin care să îți resetezi informațiile contului. Dacă este o problemă de verificare, probabil că îți vor cere să le trimiți documentele necesare verificării sau cele lipsă. Totuși, uneori s-ar putea să existe motive mult mai grave de atât și nu în toate cazurile vei putea să îți redobândești contul. Dacă ai încălcat termenii și condițiile cazinoului sau ai conturi multiple, s-ar putea să nu mai existe posibilitatea de a îți debloca vreodată contul.

Acest lucru duce la o dispută între tine și cazino. În cazul în care consideri că ți-a fost închis pe nedrept contul sau nu ai primit un răspuns din partea celor de la suport, poți înainta o plângere urmând modelul pe care îl vei regăsi în pagina cazinoului. Aceasta de obicei va fi rezolvată în termen de maxim 2 săptămâni. În cazul în care nu primești o rezolvare nici în acest caz, există câteva site-uri online care se ocupă exact de rezolvarea unor astfel de dispute. Aceste site-uri și agenții vor încerca să rezolve problema într-un mod amiabil între tine și cazino, încercând să primească cât mai multe informații despre problemă din ambele părți.

Concluzie

În cazul în care contul tău de la un anumit cazino a fost blocat, nu te panica! Cea mai proastă alegere ar fi ca în acel moment să te enervezi și să începi să scrii cuvine ofensatoare pe live chat la adresa cazinoului. Încearcă să fii cât mai respectuos și să întrebi motivul pentru care ți-a fost închis contul. O poți face fie pe live chat, e-mail sau telefonic. După aflarea motivului, cazinoul îți va spune și cum să îți revendici contul sau dacă mai poți să îl revendici. În cazul în care nu primești un răspuns, poți înainta o plângere împotriva lor sau să apelezi la o agenție de specialitate.

Parallax

Vizualizari
329
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri