Smile Media

[P] Google retrage Gmail-ul gratuit pentru companii: Care este soluția FOTC pentru companii?

Thumbnail

În 2020, G Suite devenea Google Workspace, ca parte a unei masive reorganizări din partea Google pentru a acomoda cât mai bine joburile viitorului și munca remote. Varianta gratuită G Suite Legacy (cunoscută anterior drept Google Apps for Work) a început atunci migrarea către versiunea plătită Workspace, iar acum Google anunță retragerea completă a acelor conturi gratuite pentru companii și afaceri începând cu luna iulie a acestui an.

Cât de repede trebuie să acționați pentru a continua să beneficiați de serviciile Google?

Deși opțiunea de a configura conturi Gmail cu domeniu propriu fără costuri nu mai este disponibilă din decembrie 2012, numeroși utilizatori norocoși se bucurau și în prezent de varianta Legacy de la Google. Acești utilizatori business sunt acum obligați să facă upgrade-ul la abonamentele plătite Google Workspace pentru a se bucura în continuare de servicii. Transformarea conturilor G Suite legacy în Google Workspace va începe de la 1 mai 2022, urmând ca la 1 iulie 2022 să fie încheiată întreaga tranziție la Google Workspace. Dacă utilizatorii Legacy nu vor furniza până în acel punct date de facturare în consola Google Admin, conturile acestora vor fi suspendate în luna iulie.

Cum să acoperiți costurile aplicațiilor Gmail, Drive sau Docs pentru conturile business?

Cu șase luni la dispoziție pentru a face tranziția, Google se asigură că utilizatorii G Suite Legacy care își migrează conturile la Google Workspace pot obține reduceri pentru primele 12 luni. Însă această soluție nu este viabilă pentru multe dintre companiile care folosesc aceste aplicații, companii care se vor afla brusc în situația de a achita costurile pentru zeci sau sute de licențe.

Cu toate acestea, ca și în cazul implementărilor Google Workspace de la zero, lucrul direct cu Google nu este singura opțiune când transferați conturi din G Suite Legacy. O ofertă avantajoasă pentru migrare puteți găsi și la partenerul Google Cloud FOTC.

FOTC oferă companiilor condiții de trei ori mai avantajoase pentru trecerea la Google Workspace 

FOTC sprijină clienții Google Workspace pe piața din România și, prin urmare, oferă cele mai bune condiții posibile pentru trecerea la o opțiune plătită pentru aceste servicii. Fiecare caz este abordat individual și personalizat, așa că merită să aranjați o discuție absolut gratuită cu specialiștii FOTC pentru a decide cele mai bune opțiuni pentru companie și angajați.

Companiile cu mai mult de 10 conturi în G Suite Legacy vor beneficia cel mai mult de sprijinul unui partener Google Cloud, deoarece pot profita de reduceri de până la 50%, alături de alte reduceri pe termen lung. În timp ce reducerile oferite Google sunt valabile doar un an, FOTC are opțiunea de a le extinde la trei ani, ceea ce aduce companiilor economii uriașe în timp. 

Apăsați aici pentru mai multe detalii și programați o consultație complet gratuită pentru a afla cea mai eficientă manieră pentru trecerea la Google Workspace alături de un partener premium Google.

Prin cooperarea cu FOTC, vi se garantează nu doar reduceri semnificative de costuri, dar și servicii și mentenanță în limba română. De asemenea, beneficiați de sprijinul tehnic și nu numai din partea unei echipe de specialiști care răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor care survin.

 

Parallax

Vizualizari
1611
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri