Claudiu Zamfir

Se pot câștiga bani cu Bolt și la Ploiești

Thumbnail

Aplicația de ride-hailing Bolt, un rival al Uber, și-a lansat recent serviciile de transport de persoane și la Ploiești, a informat, luni, compania estoniană, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

În mai puțin de o săptămână, Bolt a lansat noi servicii în câteva dintre cele mai mari centre urbane ale țării:

  • este prezentă, pentru prima dată, în Ploiești, cu serviciile de ride-hailing,
  • în Galați a pătruns cu servicul de închiriere de trotinete electrice.
  • La Constanța a lansat divizia Bolt Food, oferind acum gama sa completă de servicii în oraș (transport persoane prin ride-hailing, trotinete electrice, livrări).

După București, Constanța, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Brașov, Ploieștiul a devenit al șaptelea oraș din România în ceea ce privește serviciile de ride-hailing. Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Ploiești începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

De asemenea, închirierea de trotinete electrice și livrarea de mâncare au fost lansate pentru prima dată în vara anului trecut și s-au extins rapid în țară, fiind prezente deja în București, Cluj-Napoca, Constanța și Galați.

Toate livrările Bolt Food din Constanța sunt fără contact, iar în perioada lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată. Dezvoltarea rapidă a operațiunilor cu livrarea de mâncare a dus la crearea Bolt Food ca divizie de business separată, sub conducerea lui Andrei Manea. Bolt Food gestionează, în prezent, livrările a sute de restaurante din București, Cluj-Napoca și Constanța.

Contextul nou al mobilității urbane, care impunea distanțarea socială și utilizarea, pe cât posibil individuală, a vehiculelor, mai ales în orașe, a determinat seria de lansări a serviciilor de trotinete electrice în București, Cluj-Napoca, Constanța și, de luna aceasta, în Galați. Acesta este primul serviciu oferit de Bolt gălățenilor.

Trotinetele electrice Bolt sunt construite după un design propriu, al inginerilor Bolt din Estonia, fiind intuitive, practice și rapide. Acționate electric și atingând o viteză maximă de 25 km / h, ele pot parcurge până la 40 km cu un singur ciclu de încărcare, însă autonomia reală depinde de utilizare.

La Galați, deblocarea trotinetelor Bolt este gratuită în prima lună de la lansare, iar prețul curselor este de 0,6 lei pe minut. Bolt recomandă utilizatorilor să acceseze ”Modul începător” atunci când folosesc o trotinetă electrică pentru prima dată și să parcurgă cu atenție setul de recomandări și măsuri de siguranță din aplicație.

Parallax

Vizualizari
2410
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri