Raluca Abrihan

Bolt lansează un nou model de trotinetă electrică

Thumbnail

Bolt, platformă europeană de mobilitate, principalul competitor al Uber, a lansat cea de-a patra generație a trotinetei electrice, alimentată de un nou tip hardware și software, echipată cu senzori pentru a detecta accidentele, căzăturile, frânarea bruscă și modurile nesigure de condus.

Construcția trotinetei este optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură, având cel mai coborât centru de greutate, o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă. Anvelopele pneumatice oferă o aderență sporită și sunt potrivite, în special, pentru condițiile meteorologice dificile, permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale, transmit reprezentanţii companiei.

"Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente, prin educarea și avertizarea călătorilor, alertarea pietonilor și prin avertizarea echipelor locale, gata să reacționeze oricând este necesar.

Bolt 4 este proiectată și construită integral intern, echipa Bolt fiind responsabilă direct de fabricarea și furnizarea componentelor. Designul trotinetei și soluția sa unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare", au mai adăugat ei.

Trotineta de nouă generație a Bolt este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni.

Bolt oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În România, trotinetele electrice Bolt în București, Cluj-Napoca și Constanța.

 

 

Parallax

Vizualizari
1430
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Lorant
Barla
De ce sunt reglate luminile de întâlnire de la trotinetele Bolt "să-ți scoată ochii"?
https://www.linkedin.com/posts/lorant-barla_bolt-scooter-headlights-activity-6702713097167212544-r79d/

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri