Raluca Abrihan

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare şi în Cluj

Thumbnail

Bolt lansează serviciul de livrare mâncare Bolt Food în Cluj-Napoca. Până acum, compania era prezentă în Cluj cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice. În prezent, livrarea este gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii.

Samsara, Big Belly, Nobori, Jax American Restaurant, Pablito, Stradale, Subway sunt doar câteva dintre numele restaurantelor partenere, iar lista va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor și a comenzilor.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

 

 

Parallax

Vizualizari
297
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri