Raluca Abrihan

Bolt lansează un program de francizare

Thumbnail

Compania de ridesharing Bolt lansează un program de francizare pentru transport la cerere și livrare de alimente, Bolt Franchise. Antreprenorii care cumpără astfel de francize vor răspunde de operațiunile locale, cum ar fi marketingul, asistența pentru clienți, contractarea șoferilor și a livratorilor.

„În 2020, aproape am dublat numărul clienților, crescând la 50 de milioane de utilizatori în 40 de țări și 200 de orașe. Astăzi lansăm Bolt Franchise și, astfel, le permitem antreprenorilor locali să construiască afaceri proprii pe baza tehnologiei și expertizei avansate a Bolt. Suntem încântați să aducem servicii de ride-hailing, micromobilitate și livrare către milioane de clienți din regiuni precum Asia Pacific, America Latină și nu numai", declară Nikita Utkins, manager de extindere Bolt Franchise.

Bolt va face echipă cu francizații pentru derularea serviciilor de mobilitate pe piețele lor, pe baza unei cote din venit. Antreprenorii care se alătură Bolt Franchise vor răspunde de operațiunile locale, cum ar fi marketingul, asistența pentru clienți, contractarea șoferilor și a livratorilor. Companiile pot alege să se asocieze cu Bolt pentru a lansa unul sau mai multe servicii, inclusiv ride-hailing, micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice sau livrare de alimente - mai anunță reprezentanții companiei.

„În ciuda popularității crescânde a serviciilor la cerere din ultimii ani, există încă un potențial extraordinar de inovație în industrie. Acest lucru a fost dovedit de parteneriatele noastre de succes cu antreprenorii locali din țări precum Mexic, Rusia și Arabia Saudită. Vrem să permitem antreprenorilor locali importanți accesul la tehnologii globale și să-i ajutăm să ofere servicii mai bune pentru milioane de oameni”, mai spune managerul Bolt.

Bolt Franchise este deschis pentru aplicații la nivel global prin bolt.eu/ro/franchise/

 

Parallax

Vizualizari
992
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri